Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?
drbrain kirjutas: ↑29 Nov 2018, 10:42Olen just oma esimest motikat otsimas ja tõepoolest, mulle tundub, et hinnad on jaburad. Mis see 3-5 tonni siis ära pole, võib keegi küsida, kuid raske on pere ja enda ees õigustada "mänguasja" ostmist, mis maksab rohkem kui praegune auto.
Jutt lisavarustusest ja sissepandud tööst jne ei müü. Keegi ostis motika sõidab sellega 10 aastat, on sinna oma tarbeks üht-teist juurde pannud ja nüüd tahab sama hinnaga (või kallimalt) maha lükata. Endale ostsid, ise sõitsid, ise investeerisid oma motikasse - uus ostja ei pea sinu lõbustusi kinni plekkima.
No kui tegemist esimese motikaga,siis ilmselt sul puudub üldse arusaam,mis ja milleks. No leia omale puhas plank ratas, mingi 500cc odavalt,kui sama mõnede lisadega. Sõidad natuke ja saad aru,et tegid vale otsuse. Nii lihtne see ongi.
Ma ei tea,et tsikli lisvarustusest midagi lihtsalt nö oma lõbuks oleks. Autos on näiteks tagumised monitorid ja muu selle laaadne juhtimise seisukohast pointless,aga tsiklitele midagi analoogset pole ju olemas.
Leiad näiteks kaks ratast ühel on mingid head amordid ja veel midagi lisatud,küsitakse suts rohkem. Kui nüüd võtad ja teed proovisõidu mõlemaga siis saad kohe aru,et miks hinnanumber erineb.
Esimese ratta ostja muidugi alati ei saagi sellest tolku.Samas ei saa ka siis siia tulla ja tänitada,et miks miski just nii kallis,sest seal need kuradi lisad peal,mis minu jaoks ei maksa midagi. Aga keegi ei sunni sind ju midagi ostma.
Peale tsikli enda on veel sitaks pappi vaja,et varustus ja muu sõiduks vajalik soetada. Tegelikult täitsa mõttetu asi see tsikli sõit,kui vaadata seda pere eelarve seisukohalt,selle raha saab kindlasti palju kasumlikumalt kuskile mujale ära kasutada. Ehk see raha ,mis tsiklisse ja hiljem sellega tegelemisse läheb pead pere eelarve kõrvalt juba kokkuhoidnud olema,siis alles saad seda asja rahulikult nautida.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.