Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Kui sa tead, et ratta maha müünuna pead sa võib-olla väga kaua uut ratast otsima, kuna pakkumist eriti ei ole, siis käitudki nii, et paned oma ratta müügihinnaks tõesti sellise korraliku kirve ja kui keegi ei osta, siis lased veel aastakese edasi"

ma arvan, et olemegi jõudnud peaaegu asja tuumani. keegi ei taha eriti müüa, eriti veel mõistliku hinnaga...sest mõistliku hinnaga midagi mõistlikku asemele osta nagunii ei õnnestu! :D kusjuures ilma naljata, päris mitmeid kordi olen vaadanud, et kui ikka soovid aja jooksul on juba konkreetsemaks muutunud ja tead väheke täpsemalt, mida tahaks omale osta ja millega sõita (või järgmisena sõita) siis eesti turul ongi tegelikult olematu valik. see valik võib olla vabalt alates ümmargune null sellist ratast kuni parimal juhul 2-3 tükki. ja seda ajal kui kuskil eesti tsiklirahva grupis lõustaraamatus on a'la 100k inimest (ehk siis väidetavalt jube suur arv tsikliste)
ma ise vist ka ei müü enam kunagi ühtegi ratast mõistliku hinnaga, aitab küll sellest jamast! :D panen telefonihoidja ja mõne vana navi lenksu külge ning ütlen, et siin on täispakett, alla 5000 ei võta üldse jutule..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”