Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?
Macintosh kirjutas: ↑27 Nov 2018, 21:54Spoiler
Juhtusin siin sõber @Banditiga vestlema kasutatud masinatest ja tegime üheskoos tähelepaneku, et kasutatud masinate, etiti dual sport omade hinnad on üle võlli. Näiteks 2002 aasta KTM LC640 (läbisõit teadamata; tavaliselt on need teadamat läbisõidud jäetud mainimata, sest numbrid on suured) mis ei näe just viimase peal välja kannab hinnasilti 2500€. Minu arust 16 aastat vana tsikli eest millega hoolega metsa ja põldu küntud ikka jaburtalt palju. Või siis KTM 640 LC 4 2005, hinnasilt ütleb 3600€.
Sellised masinad on ilmelt juba parajad rondid, kui neid vähegi eesmärgipäraselt kasutatud on. Kui autosid vaadata siis sama vana Volvo saab märkimisväärselt odavamalt ja uuena maksis too kindlasti 2x enam, kui tsikkel.
Autodega pole mõtet võrrelda. Vähemalt meie kliimas, kus teid soolatakse ja 16a vanad kered on roostes. Just nägin projektiautode fb-grupis mitut kuulutust kus jaapanist toodud, ilma roosteta, vanade autode eest küsiti 6000-6500€ (VW põrnikas ja 5.seeria bemm 90-ndatest)
MY ei ole LC4-suguste endurokate juures see kõige olulisem asi. Mul on 2002a KTM EXC (LC4 kergem ja lõbusam sugulane) Mina olen sõitnud <100h, enne mind ka mingi 150h. Kuluosad on ok, mootor on tihe. Võistlemas ei käi, õlivahetus 10h ja õhufilter paari h tagant. 400€ jagu mugavus/lisavarustust olen ka lisanud. Ma olen üsna kindel, et alla 3,5-4k€ ma turult sama heas korras pilli ei leiaks. Variant nagu autodega - müün maha, panen raha juurde ja ostan uuema/parema - selle rattaga ei tööta. Peamine asi mis on selle 16 aastaga muutunud - amordid on arenenud. Aga minu kasutuse juures (viimase 2 aasta peale mingi 5h ) see ei ole suur prioriteet
.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.