Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Mul on 97´a ratas, ls näidikul oli 12tkm ja kui ma selle 2008a ostsin. Siis oli ta juba jupp aega(6-7 aastat vist) eestis olnud. Eelmine omanik oli sellega ühel aastal 1500km läbinud ja ühel aastal 6tkm kanti. Ühel aastal oli ls 150km ja ühe aasta ls oli vist isegi 0km. Ratas oli täitsa stock peale tagakohvri.
Mul endal on rekord 8000km(sellest reis 7+tkm) ja miinimum 300+km ning ka 0 km on siin hiljuti paaril aastal olnud. Kui reisil ei käi,siis olenevalt aastast ongi ls seline 2-3tkm aasta(kui ilm suvel ikka suvine). Mul pole lihtsalt võimalust igapäev sõita,isegi igal nädalavahetusel mitte. Tööl käia ei ole mugav,liiga palju asju peab kaasas olema ning autot on ka igapäevaselt tööasjade ajamiseks vaja. Ls on hetkel rattal mingi 51-52 tkm,mis teeb ratta aastasek läbisõiduks 2400km ,mis polegi iseeneset ju liiga vähe.
No ja see ls müüb vist eelkõige meil siis endisel sovjeti alal,mujal ostetakse ikka ratast vastavalt seisukorralle. Ls tsikli puhul minu meelest seisukorraga pöördvõrdeline pole. ka suht väikse ls ka mõne aasta vanune ratas võib ront olla,samas kui 20+ vana ratas on prillikivi. Piiksuga igati nõus,et sõiduomadustes pole erinevus uue ja ka 20a vana tsikliga oluliselt erinev. Ikka sama tuul puhub vastu ja sama vihm teeb märjaks ,tsikli vanus siin midagi ei muuda.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”