Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
Kiri söögikoha seinal.
Ärge loopige konisid maha.
See põhjustab prussaktel vähki!
Ärge loopige konisid maha.
See põhjustab prussaktel vähki!
Ma ei karda kuraditki, ma olen põrgu Jüriga juttu rääkinud.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 22 korda
Kõik kes ei salli kiiruse ületamise trahve, tõstke palun oma parem käsi üles.
Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.

-
- Tsikkel: CB600F
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
9GAG-is oli küll parem jalg aga noh...daub kirjutas:Kõik kes ei salli kiiruse ületamise trahve, tõstke palun oma parem käsi üles.

Stella->Honda CR80->Izh Jupiter 3K->Suzuki XF650 Freewind->Suzuki DR800 SU->S->CB600F
Teil on külm. Milleks kohe ahju kütta. Lahendage probleem matemaatikaga. Täisnurk on 90°, järeldus parem istuge nurgas.
-
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
Aga peaks vastama, et kogemata selle täisnurga tagusesse nurka ei istu, seda ei ela te üle!Begemot kirjutas:Teil on külm. Milleks kohe ahju kütta. Lahendage probleem matemaatikaga. Täisnurk on 90°, järeldus parem istuge nurgas.
Miks kinkisid prantslased vabadussamba ameeriklastele? Ei vajanud ise monumendi millel on ainult üks käsi üleval.
Närvid läbi, igal pool ainult vägivald. Mõtlesin et loen raamatut midagi sellist mitte vägivaldset. Võtsin raamatu lastest rukkis.
-
- Tsikkel: ZZ-R600E -02, R1200R -17
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Või hoopis maisilastest?Begemot kirjutas:Närvid läbi, igal pool ainult vägivald. Mõtlesin et loen raamatut midagi sellist mitte vägivaldset. Võtsin raamatu lastest rukkis.

Sui generis
-
- Maagia ja nõidumine
- Tsikkel: Triumph Tiger 800 ja Kawa w800
- Tänanud: 682 korda
- Tänatud: 553 korda
- Kontakt:
Senised sõiduriistad: Riga 13 → Riga 13 → Minsk MMVZ-3.111 → Voshod K175→→→ Honda Hornet 2002 → Honda Hornet 1998 →Honda CBF500→Kawasaki Versys 650.
Hetkel garaazis: Kawasaki w800 + Triumph Tiger 800
---
Tarkvaraarendus mobiili ja veebi, UI-UX. http://www.digitalfruit.ee
---
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 132 korda
- Tänatud: 57 korda
Ma, kui lihasööja soovitaks lihaleiba vms. Nagu taimetoitlased üritavad mind sojaviinereid ja muud taolist jama sööma meelitada.
"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 151 korda
Kusjuures töökaaslane täna sööklas just uuris, et kas mul pole ühtegi veganist tuttavat, ta nimelt tahtis teada, kas veganitel muru niites samuti suu sülge jookseb kui kõigesööjatel liha grillides 

Garaažis: Pannoonia 250TLF, Yamaha FZS 600
Osta korter ära: https://goo.gl/DVNVzT
Osta korter ära: https://goo.gl/DVNVzT
-
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 253 korda
- Tänatud: 269 korda
ma pole vegan (tegelt on mul jummala poogen, kes mida sööb kuniks teisi oma mulaga ei tüüta ja ülejäänud peret ei näljuta) aga samuti võib küsida, kas lihasööjal hakkab tapamajas sülg voolama. Minu teada veganid muru ei söö seega, kas rebasefarmi külastades ja naha võtmist nähes hakkab ila tilkuma? St mõnitamiseks mõeldud küsimus.
Aga ilma mõnitamata on mul hoopis küsimus, et miks veganid oma kapsa ja soja peavad kindlasti vorsti ja pihvi kujuliseks voolima. Karnivoor oma lihatükki ju kapsaks ei maskeeri.
Et kui tahad kapsast siis söö kapsast aga teha toode nimega vegan verivorst (mis on juba nime poolest väärakas) on mo meelest iki paras veiderdamine.
Prooviks turule tuua karnivoori kapsa, veisemaksa peedi, seakeele kaalika, ribiporgandid jne
Aga ilma mõnitamata on mul hoopis küsimus, et miks veganid oma kapsa ja soja peavad kindlasti vorsti ja pihvi kujuliseks voolima. Karnivoor oma lihatükki ju kapsaks ei maskeeri.
Et kui tahad kapsast siis söö kapsast aga teha toode nimega vegan verivorst (mis on juba nime poolest väärakas) on mo meelest iki paras veiderdamine.
Prooviks turule tuua karnivoori kapsa, veisemaksa peedi, seakeele kaalika, ribiporgandid jne

üks alla, viis üles
Parem kaotada sekund elust, kui sekundiga elu
Parem kaotada sekund elust, kui sekundiga elu

-
- Tsikkel: Transalp 700
- Tänatud: 21 korda
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 15 korda
Veganluse jutu peale meenus üks muusikapala. Lõik sellest sobib huumori alla küll minu arust https://www.youtube.com/watch?v=p1ifF7h ... verified=1
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Karnivoor käitumas kui pühendunud taimetoitlane
Senised sõiduriistad: Riga 13 → Riga 13 → Minsk MMVZ-3.111 → Voshod K175→→→ Honda Hornet 2002 → Honda Hornet 1998 →Honda CBF500→Kawasaki Versys 650.
---
---
-
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
- Tänanud: 69 korda
- Tänatud: 130 korda
Ja kui toidukapp vajab täitmist ning normaalne inimene läheb poodi, kas siis vegan läheb muru niitma?Maaks kirjutas:Kusjuures töökaaslane täna sööklas just uuris, et kas mul pole ühtegi veganist tuttavat, ta nimelt tahtis teada, kas veganitel muru niites samuti suu sülge jookseb kui kõigesööjatel liha grillides

See suvi oli vaesekestele raske, põua tõttu muru ei kasvand eriti ja nälg näpistas vist päris tihti.

-
Keegi hälvik-grafomaan üritab tõsine olla, aga naljakalt on tal see välja kukkunud.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=83556605

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=83556605
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 116 korda
- Tänatud: 54 korda
Tunnen nii mõndagi veganit, 1 kodus endal. Aga üldiselt pole kunagi sellist käitumist kohanud. Kunagi algus, kui need videod tekkisid, olid nad naljakad. Aga ammu enam mitte. Eks äärmustesse saab alati laskuda. Aga ühesugune debiilik on nii äärmuslik vegan, kui ka karnivoor.Macintosh kirjutas:Karnivoor käitumas kui pühendunud taimetoitlane
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 828 korda
- Tänatud: 172 korda
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
Kas keegi samale lehele kolmandat korda ka selle pildi paneb?urmas66 kirjutas:Spoiler:

-
Kildude irdumise järgi vaatan, et tagumik ees on pikeerinud.yeekim kirjutas:Loomal on looma jõudSpoiler:
-
- Tsikkel: VN15 se & NX650
- Tänanud: 99 korda
- Tänatud: 111 korda
- Kontakt:
Tahtis nõelatapühak kirjutas:Kildude irdumise järgi vaatan, et tagumik ees on pikeerinud.yeekim kirjutas:Loomal on looma jõudSpoiler:

Teen saiast sitta!
-
Ju siis nõelaski augu sisseyeekim kirjutas:Tahtis nõelataSpoiler:

Häda ajas härja kaevu ja kärpse läbi klaasi.
Püramiid vaatab mõtlikult palli. Lõppuks teatab võidukalt: you'ar pointless .
Püramiid vaatab mõtlikult palli. Lõppuks teatab võidukalt: you'ar pointless .
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Surfamine veebis aastal 2018: kiire ülevaade tegelikkusest. (ilmselt tõesem enam olla ei saaks)
---
---
-
- Tsikkel: F650CS,Suzuki VZ 800
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
sarjast lugusid loomadest:
Ja sõidan mööda Tartu maanteed kui korraga näen, et rebane on alla aetud. Võtan hoo maha ja loom tundub täitsa terve olevat. Sõidan siiski edasi ja ei viitsi ära koristada, sest mõnus väsimus oli juba peal. „Aga äkki oli lihtsalt uimane? Verd ju ka polnud!“, kummitab peas ja keerangi kuskil kilomeetri möödudes otsa siiski ringi. Pean kinni ja lähen rebase juurde. Loomulikult paljakäsi ikka! Lebab teine rahulikult. „Kutu, mis kutu, aga koristan ta vähemalt maanteelt ära“, mõtlen teda jalaga togides. Rebasel igasugused elumärgid puuduvad. Hakkan siis turjast haarama ja sa vana Siberi lits! Ellu ärkas ja hambad kohe sisse. Mis te arvate kuhu? Otse loomulikult paistes pöidlasse ja lahti ei lase! Raputan, mida ma raputan, aga tüüp on pöidlas kinni! Löö või ise raisk maha! Lõpuks rebasepoiss halastas ja tegi minekut. Pöial paistetas suureks nagu väiksem till erektsiooni seisundis. Oi raisk kui valus oli! Ma olin täitsa unustanud, et nii mõnedki loomad ja rebased sealhulgas, on ju kavalad ning teesklevad surnut. Isegi lapsed teavad seda, aga „suur loomakaitsja!“ on loll, mis loll! Fakt! Järgmised mitu nädalat sain marutõvevastaseid süste, aga sain ka hea õppetunni, mis elu lõpuni meelde jääb – ilma paksemate kinnasteta pole mõtet võõraid või metsikuid loomi torkida!
Ja sõidan mööda Tartu maanteed kui korraga näen, et rebane on alla aetud. Võtan hoo maha ja loom tundub täitsa terve olevat. Sõidan siiski edasi ja ei viitsi ära koristada, sest mõnus väsimus oli juba peal. „Aga äkki oli lihtsalt uimane? Verd ju ka polnud!“, kummitab peas ja keerangi kuskil kilomeetri möödudes otsa siiski ringi. Pean kinni ja lähen rebase juurde. Loomulikult paljakäsi ikka! Lebab teine rahulikult. „Kutu, mis kutu, aga koristan ta vähemalt maanteelt ära“, mõtlen teda jalaga togides. Rebasel igasugused elumärgid puuduvad. Hakkan siis turjast haarama ja sa vana Siberi lits! Ellu ärkas ja hambad kohe sisse. Mis te arvate kuhu? Otse loomulikult paistes pöidlasse ja lahti ei lase! Raputan, mida ma raputan, aga tüüp on pöidlas kinni! Löö või ise raisk maha! Lõpuks rebasepoiss halastas ja tegi minekut. Pöial paistetas suureks nagu väiksem till erektsiooni seisundis. Oi raisk kui valus oli! Ma olin täitsa unustanud, et nii mõnedki loomad ja rebased sealhulgas, on ju kavalad ning teesklevad surnut. Isegi lapsed teavad seda, aga „suur loomakaitsja!“ on loll, mis loll! Fakt! Järgmised mitu nädalat sain marutõvevastaseid süste, aga sain ka hea õppetunni, mis elu lõpuni meelde jääb – ilma paksemate kinnasteta pole mõtet võõraid või metsikuid loomi torkida!
Mees tõi igal hommikul naisele kohvi voodisse.
Naisele jäi ainult see ära jahvatada ja valmis keeta ...
Naisele jäi ainult see ära jahvatada ja valmis keeta ...