Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse

Lugemata postitus Postitas Loadära »

AnTyx kirjutas:

Endal esiteks väike Küprose-ots planeeritud veebruariks, kus proovin rendikat võtta ja Akamase poolsaarel ära käia. Suveplaanid pole veel kindlad, äkki tsikkel Motovedu käru peale ja Milaanost sinna Lääne-Balkanitele.

Seda Küprose värki tahaks nüüd küll oma äsjasele vahetule kogemusele toetudes ikka täiel häälel takka kiita! Sest see seal on täielik endurohuviliste paradiis! Või pigem isegi küsiks, et miks ainult Akamase poolsaar? Sest Paphose metsad on lõputud, ka mäed seal 1000m kandis on täis avastamis ja vallutamisrõõmu, seal paljusid mäetippe ületavad müstilised "enduro-highwayd", nagu ma neid kutsuma hakkasin jne...lisaks muidugi õnnestus ka saaretipust ehk Olümpose mäe suusakeskuse radu pidi alla lasta seal (...kuigi veebruaris vist jah mootorrattaga sinna asja siiski pole, kuna ilmselt on seal 1500-2000 vahemikus ikka kunagi lumi ka maas, kui juba suusakeskuski seal on?). Mul muidugi õnneks oli pisut sõita suutev sõber ka seal esimestel päevadel mestis, siis sai vähe värskema Honda 250CRF ja pisut päevinäinuma Yamaha 250WR vahel lausa 3-päevane kestvustest sooritatud...mille võitjaga tegin siis ise veel kaks lisapäeva. Igatahes kui Yamaha viis päeva hiljem tagasi viisin, oli sellel vist lausa 900km lisaks tulnud! :mrgreen:
PS! Siinset netiruumi ja paljusid võõraid ei hakanud seekord oma pildimaterjaliga koormama, kuna see polnud nagu õige motomatk kah (ikkagi rendiratas jne), aga kui huvi ja konto on, võib FB kaudu ka kontakteeruda...sest ma sinna tegin Küprose igast enduropäevast, kokku siis 4 või 5 komplekti, sellist umbes 30 pildilist kommentaaridega "assortiid" kah. Lisaks võin paar vihjet motorendi kohta ka anda, kui just kergem/maastikusuutlikum/soodsam ratas huvitaks ;)

Edit: ma ei tea küll päris täpselt, mis see ilm veebruaris Küprosel teeb, aga kui oma novemrikuise Küprose kogemust nüüd sama aasta augustise Shotimaal käiguga võrrelda, siis ma takkajärgi soovitaksin küll endal Shotimaa reisist kasvõi üks päev maha võtta juba puhtalt selle pärast, et sama raha eest saab vähemalt kolm palju ägedamat päeva Küprosel asemele...täiesti tõsiselt! St., et kui puhtalt sõidurõõmu võrrelda...samas muidugi oma suvise reisi (põhja-)Iirimaa ja Orkney saarte osa jällegi ei kärbiks grammigi! :wink:



Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”