Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1099 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Üks räägib aiast, teine aiaaugust.
[mention]Loadära[/mention] annab oma jututuga siinkohal teada, et kui seiklema lähed, on paberkaart etem. Ja sina. [mention]urmas66[/mention] annad sõnumi, et Waze on parim, sest nii on enim kontrolli teekonna üle. Aga nagu üks mu päris hea tuttav ütles: "Seiklus algab siis kui asjad p**se hakkavad minema." Ja see, mida paljud otsivad on seiklus, mitte turvalist teekonda punktist A punkti B.
Ma olen siinkohal [mention]Loadära[/mention]ga ühes paadis. Navi + paberkaart on parim lahendus. Ja kui peaks valima, et kumba kahest koju jätan siis jätaks navi. Paberkaart võimaldab plaanida, navi eriti mitte. Paberkaardi täiendavaks plussiks on asjaolu, et ta töötab ka siis kui aku tühi on või sa juhtud ta kõrgelt maha pillama. Ma tegelikult ei taha tsikliga pidevalt ja muretult puhkuse ajal punktist A punkti B jõuda. See on kahtlemata väga mugav ja sujuv aga minu elus on mugavust piisavalt ja ootan ma puhkusest midagi muud. Seiklust, kui soovid. Muidugi, mul on alati plaan, sest ilma plaanita tuleb lihtsalt sihitu uiklemine. Plaan pole kivist ega puust, see muutub koos teekonnaga.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”