Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2013 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Rasmusk kirjutas: 16 Dets 2018, 16:07

Mulle meeldib väga mõte sellest, et ostaksin naviseadmeks ühe telefoni (kasvõi kasutatuna), mis oleks ilmastikukindel ja samas tänapäevaste võimalustega. Olen vaadanud CAT-i seadmeid. Oskab keegi ehk oma kogemusest rääkida? Näiteks CAT S30 võiks olla täitsa hea mudel selliste asjade jaoks. Mulle sobiks väga see ka seetõttu, et tegelen ka väikest viisi geopeitusega koos rattaga ning see oleks hea kooslus.

Navigeerimiseks olen senini kasutanud Wazet, aga ka näiteks Maps.me-d jms. Seega teeks ühe asjaliku navitelefoni endale, kus vajaminevad kaardid nii online kui ka offline navigeerimise jaoks olemas.

Mul väimees on neid CAT-i omasid erinevaid kasutanud ja vist mingi on tal ka praegu olemas,aga pole need ükski suuremad asjad olnud. Kui tahad ,et asjad jookseks normaalselt vaata telefon mille RAM on min 3,parem kui 4 ja kaartide lisamiseks võiks toetada vahemalt 64GB või suuremat mälukaarti Telefoni enda mälu võiks olla sinna 32GB ja edasi. 16Gb oli mul just piiripeal, et koguaeg oli mälu 98% täis. Hetkel endal kasutuses Samsung A8 2018 ,enne oli samsung A5 2017. Mõlemad on väga head ,aga ei ole just need nn pommikindlad, samas on IP68,millest, mulle piisab.
Kasutan telefoni igapäevaselt töötegemiseks ja ka navina.Mul on tööpäeval aku jääk õhtuks 30-40% puhkepäeval saan 3 päeva. Eraldi navina kasutamiseks telefoni omada ei leia pointi,sest lisandub veel üks SIM ja mõtetu kulu koos sellega. Ilma SIM-ta telefon on jälle ka mõetetu. Siis juba mingi navi seade parem. Navigeerimisel kestab mul A8 aku max 4-5 tundi ehk kui navigeerin on laadija(2,1A) kogu aeg taga. Mul muidugi kõik rakendused jooksevad ja nett ka sees 24/7.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”