Räägiks mootorratta navidest
-
arsool
- Tsikkel: TDM 850 3vd
- Tänatud: 5 korda
Re: Räägiks mootorratta navidest
Tere jälle. Armor 2 ekraan tavalise sõidukindaga ei tööta- Glove mode- ei ole. Nutinäpuga on ok. Lenksu peal Armor2 kinni Alist ostetud X- klamberkinnitusega külgeehitatud laadijaga. See töös telfonina, GoPro juhina ja vahel muusiksmängijana. Tuuleklaasi taga Nomu s30 navina- Sygic või Here. Siiani hästi hakka saanud. Kunagi oli TomTom 930 navikotis- see nüüd seisab niisama. Vahepeal proovisin Cat s30- see oli väga jõetu ja uimane- müüsin maha. Tahaks midagi sellist,millel suured laadimiskontaktid,kindareziim, piisava RAM ja ROM,kaks SIM i ja kolmas SD pesa. Konstruktsiooniliselt (laadimiskontaktid) on sellised hiinlastel olemas aga näitajad on nadid. Võibolla pole piisavalt otsinud aga pole leidnud isegi kõvade brändide omi mitte. Arvan , et militaarotstarbelised on olemas aga nii olen ka hakkama saanud ja las ta olla. Päris motonaviga saab muidugi ühendada köik motomatkaks vajalikud nutiasjad ja kaarte jooksutada. Peaseade on mul SHO-1. Kõik mu vidinad on juba natuke aegunud aga aasta- paar käivad ehk veel. Parimat.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.