Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
-
Luik
- Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
Ma käisin samuti paar aastat tagasi 2 nädalat mööda Rumeeniat töristamas ja kommentaar on üsna sama - Rumeeniat peab rahulikult võtma. Kiiresti läbi sõites võib ta väga igav olla, aga kui piisavalt otsida ja seigelda ja loodus veel kaasa aitab (näiteks mägedesse viiva teeraja jõesängiks muutmisega või jäävihmaga Transfagarašanilt laskudes
), siis on tegemist ikka väga laheda sihtkohaga. Leiab ka väga häid teid (Transalpina road näiteks) aga kindlasti leiab ka väga halbu. Suurtest transiiditrassidest tasub eemale hoida ning väljaspool peamist turismihooaega (käisin Mai lõpp - Juuni algus) on ka mõnusad mägiteed täiesti tühjad. Välja arvatud ehk teel magavad lehmad või koerad (mõlemaid on seal palju). Ja kliima on igatahes märgatavalt etem, kui Šotimaal. Nii et ka mina olen seisukohal, et ühel päeval võiks sinna tagasi minna küll.
Aga 2019 suvel katsun praeguste plaanide kohaselt ratta Motovedudega Milaanosse saata ja sealt vasakule suunduda ning Itaalia alpid, Šveits, Lõuna-Prantsusmaa ja ehk ka nurgake Hispaaniast 2-3 nädala jooksul ära võtta. Või mine tea, Milaanost paremale jääb kah igasugu lahedaid riike ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.