Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse


Teema algataja
Rasmusk
Postitusi: 214
Liitunud: 16 Apr 2015, 22:35
Tsikkel: Honda VFR1200x DCT Crosstourer
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse

Lugemata postitus Postitas Rasmusk »

Luik kirjutas: 20 Dets 2018, 15:16

Aga 2019 suvel katsun praeguste plaanide kohaselt ratta Motovedudega Milaanosse saata ja sealt vasakule suunduda ning Itaalia alpid, Šveits, Lõuna-Prantsusmaa ja ehk ka nurgake Hispaaniast 2-3 nädala jooksul ära võtta. Või mine tea, Milaanost paremale jääb kah igasugu lahedaid riike :)

Olen ka ise seda mõtet oma peas keerutanud. Küll aga ütlen kohe ära, et kui Alpid on lahedad (Šveits on muidugi võrreldes muu maailmaga palju kallim), siis Lõuna-Prantsusmaa oli minu jaoks täiesti mõttetu. Kallis, meeletult ülerahvastatud, kohalikud väga ülbe olekuga ja ebameeldiv.

Hispaania aga on super. Väga sõbralik ja väga äge riik. Kindlasti tahan minna sinna tagasi. Sierra Nevada mäestik pakkus mitmeteks päevadeks väga palju ilusaid teid ja vaateid. Granada ümbrus on super. Malaga on samuti äge. Ehk siis kogu rannikuäärne piirkond on väga lahe. Sisemaa on igav ja põllumajandus. Samuti tahaksin rattaga ära käia ka Gibraltaril, kuhu senini olen sattunud vaid autoga käies.

Ehk siis üheks võimalikuks variandiks võiks tõesti olla ratas Milanosse ja sealt siis mööda rannikuääri ja mööda skandinaaviat koju tagasi. 2-3 nädalaga sõidab kenasti ära, kui teha sellised 300-500km päevad.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”