Kas kellelgi on jagada kogemust paagikottidest
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 403
- Kontakt:
Kas kellelgi on jagada kogemust paagikottidest

-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Re: Kas kellelgi on jagada kogemust paagikottidest
Niipalju kui mina olen kuulnud siis soovitatakse osta selliseid kotte, kuhu saab nö. jätkusid juurde lisada e. uut korrust peale kasvatada. Ei ole tunduvalt kallim kui tavaline paagikott kus siis ainult üks korrus.Aatomik kirjutas:Olen niisugust vigurit hankimas ja kui kellelgi on kasulikke näpunäiteid mida ostu juures jälgida siis oleks tänulik. Tean ainult et kotte on olemas erinevas suuruses ja lisaks suurenevaid. Parematel on peal kaarditasku. Olen aru saanud, et kinnitus toimib magnetitega?
Muidu nad vist kõik suht vihmakindlad (muidugi kes teab kui palju/kaua nad padukat peavad). Kaarditasku peaks ka suht standart olema kõigil.
Kinnitused peaks vist olema ka kõigil magnetitega ja siis miski turvenöör ümber raamitoru.
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:

terv.
motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Kaartitasku miinuseks võin enda koti puhul seda nimetad, et A4 mõõdus atlas (raamat) ei taha sinna alla kuidagi mahtuda

-
Teema algataja - Postitusi: 403
- Kontakt:
Ja et kommentaar liiga lühikeseks ja sisutühjaks ei jääks siis nõuannete põhjal veel kokkuvõte mida ise kõrva taha panin:
1. Koti suurus ja laiendatavus. Mis suuruses ja kas varjab armatuurlauda?
2. Max lubatud kiirus kotiga sõites.
3. Kaarditasku suurus - kas mahub kui omada A4 suuruses atlast näiteks.
4. Kui koosneb mitmest osast siis kas igal osal on kaarditasku.
5. Koti põhja materjal - mida pehmem seda parem paagi kriipimise koha pealt.
6. Kandmisrihmad selga või õlale võtmiseks.
7. Vettpidavus ( või oli see nüüd veepidavus või veekindlus ...

8. Hind?

Motomess ka tulemas Helsingis - vaja silm peale visata. Ei tea kas peaks tsikli paagi kaasa võtma, et kohapeal kokkusobivust proovida?

Teine asi mida vaadata paagikoti ostmisel on kaarditasku formaat. Paraku on enamus atlaseid A4+formaadis, paagikottidel kaardisisestamisavad aga pisut väiksemad kipuvad olema. Krimpsus atlas ei ole mugav reisul ja lehe pööramine võib lõppeda atlase rebenemisega , eriti niiske ilmaga.
Ise olen kasutand Held`i magnetiga paagikotti Vulcanil ... http://www.held-biker-fashion.de/beta/s ... =e&id=4035
ja Held`i rihmade ja kiirkinnitustega paagikotti Aprilia plastikpaagil... http://www.held-biker-fashion.de/beta/s ... =e&id=4321
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda

mul on ka alates reedest

Peamine oli siiski hind

Kevadel vaatan, kas paagipeale ka sobib

mumm@kaubandusliku teadaandega
Millegipärast ei taha seda lehte minu kompuuter avada.mumm kirjutas:kui soovi on, siis on üks paagikott pakkuda. http://www.pilt.ee/view/164741/
mumm@kaubandusliku teadaandega
Muidu oleksin väga huvitatud seda nägema ja uurima.
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Hmh, kurat!joel kirjutas:Ma arvan, et kahe aasta jooksul on ehk mumm juba suutnud selle paagikoti maha ärida kellelegi...
Enne oli see teema kuidagi aktiivselt siin esilehel ja siis ei pööranudki tähelepanu kuupäevale...
Nojah!

Üsna hea nali enda üle...

P.S. Vähemalt püüdsin kellegi tähelepanu, sain paar es'i müügikuulutusena...

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.