Teaduslik Arutelu: Kärbse kiirendamine, küünlavalguse kiiruseni → Teaduslik Arutelu: Kärbse kiirendamine, küünlavalguse kiiruseni

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Teaduslik Arutelu: Kärbse kiirendamine, küünlavalguse kiiruseni

Lugemata postitus Postitas will111 »

kas sina mõistad, et see kärbes lihtsalt ei lenda sellise kiirusega? selles mõttes, et kui sa tahad REAALSELT rääkida valguskiirusel liikuvast kärbsest siis sa pead ka võtma arvesse kõiki muid reaalsusi selle juures. valguskiirust arendav kärbes maa atmosfääris hävineb hetkega...kõik, rohkem polegi midagi arutada.
energia hulka teoorias on väga lihtne välja arvutada, nii et jah mõistan väga hästi, aga mis ma selle teadmisega pihta hakkan? kuidas hajumine välja näeb...vot täpselt ei tea, pole vastavaid katseid teinud. ma usun, et ka sina ei ole :D umbkaudselt ma olen seda hajumist vist juba umbes 2 korda kirjeldanud. tõsi küll väheke reaalsemate kiiruste juures kui valguskiirus.
kärbse demormatsioonist ei maksa siin enam rääkida, selle asja nimi on vist midagi muud...plasmaks muutumine vms. miks sa arvad, et rattur peab mingit hulka energiat kuskile vastu panema? füüsika seadused ei toimi päris niimoodi. pealegi, ma ei ole väitnud, et lendav kärbes ratturit absoluutselt ei mõjuta. ja kärbse materjal ei pea mitte lendama teises suuna tagasi, vaid lendama igas võimalikus suunas laiali kokkupõrke hetkel. kuna sel on lihtsam lennata laiali kõigis muudes suundades kui läbi ratturi tagi siis ilmselt nii ka läheb....vähemalt kuni mingisuguse väga suure, aga siiski veel kuidagi reaalsuse piiridesse jääva kiiruse puhul, mida see kärbes siin maa atmosfääris ehk ka arendada saaks enne kui ta juba lennult pulbriks muutub

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”