BMW K100RS

Kasutaja avatar

Teema algataja
ducatu
Postitusi: 239
Liitunud: 22 Juun 2007, 12:44
Tsikkel: FighTLR, Scrambler (domikas)
Asukoht: Kangru-Uuesalu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 62 korda

Re: BMW K100RS

Lugemata postitus Postitas ducatu »

Kõik nimetatud head mõtted on kahjuks pisut piiratud võimalused, sest rummu ja piduri treimise/freesimise teel liigutades kogu vajalikku 12mm kätte ei õnnestu saada. Aga kui saaks ainult kodarate timmimisega hakkama siis oleks vaja ainult üks töö ette võtta.
Mul hetkel garaažis 2 samasugust kasutatud GS-i velge ja neid omavahel võrreldes on näha juba 5mm suurust offseti erinevust. Ühte oleks vaja timmida 12mm ja teist siis 17mm. Siinkohal olekski hädavajalik teada kumb on rohkem sellises seades, mida bemm ise õigeks peab ja kas ning kui palju oleks nendel velgedel üldse kõrvalekalle lubatud enne kui midagi hullu juhtuma hakkab. Mõistetav, et kodarad seavad omad piirangud aga need on võimalik ka uued ning vajaliku pikkusega tellida.
Domikal sai mu mäletamist mööda lõpuks manualist ka leitud täpne juhend, mis asendis rumm ja pöid üksteise suhtes olema peaks. Esialgu sai esivelg kokku pandud nende mõõtude järgi, mis ta enne lahti võtmist oli. Aga kuna see oli selleks momendiks igati õigest mõõdust mööda ja laiema pöia kasutuse tõttu ei mahtunud hargi vahele ära siis sai timmitud katse-eksituse meetodiga :)
Selge see jah, et rummu ja pöia teljed ei pea kindla peale ühtima aga tahakski siinkohal väga teada, et mida bemm ütleb - kas kuskil on kirjas, mis oleks õige rummu ja pöia asend üksteise suhtes.
Oleks omal üks värske, veel paigast ära nihkumata GS garaažis, küll siis mõõdaks :) aga hetkel tahaks nagu pigem mingit numbrit näha. Kuna need bemmi tubeless veljed on oma kodaravalemiga ka hoopis teisest puust võrreldes domika või üldse enamlevinud kodarvelgedega siis lisandub siia veel omajagu teadmatust ja hirmu. Tahaks ju tsikli valmides 200 ja pluss ikka tuult ka püüda :)

Kui vaja midagi küsida siis helista
566 97 936

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”