Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7185
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1853 korda
Tänatud: 511 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Tallinna ringteel on viimastel aastatel päris palju muudetud ja ilmselt on ka mujal maailmas teid muudetud,aga Garmini jaoks pole veel ikka suurt midagi muutunud. Tegin täna oma mitmele seadmele uuendusi,aga muutusi kaardil justkui polegi,võrreldes 2018 suvel tehtuga.Nüüd on vist juba 3-5 kaardi uuendust igal aastal,aga midagi ei muutu. Kas võib kindel olla,et mujal(teiste maade kaartidel) muutub? Eestis pole mul ei metsas ,ega maanteel navi vaja,aga kuidas saab kindel olla ,et seda kaarti saab reisides usaldada?
Näiteks uus Lagedi Killustiku tn mahasõit ringteel on vist juba üle aasta käigus,kuid Garmini jaoks seda pole olemas. Mitte ammu sai Jüri ristmik kaardile,aga ikka aastapäevad või rohkem peale valmimist.
Tallinnas Peterburi teel näitab mingit Kuuli tänavat,mis läheks justkui Betooni tänavale välja. No pole sellist seal kunagi olnudki,seal on meie firma territoorium,kus on aed ees olnud juba 1980-st aastast vist ja aia tagant läheb jalgrada Sõstramäe tänavani,mis pidi kunagi ka teeks tehtama,aga pole selleks kunagi saanud. Suur-Sõjamäel uue Coopi kesklao ümbruses on justkui mingid tänavad ja igasugu muud mudru,aga need olid seal need Dvigateli aianduskoperatiivide vahelised teed,mis on juba oma 5a tagasi maha võetud ja uus Coopi ladu ka vist üle kahe aasta käigus. Lennuradari teel on ka juba mitu aastat hoopis teine liiklemise skeem jne. Internet saab ilmselt enne otsa, kui ma kõik erinevused tegelikkusega, ainult Tallinna ümber siia kirjutatud saaks.
Põhja-Lätis olen samuti sattunud lausa hulgi teedele,mida Garmini kaart näitab,kuid mida tegelikkuses olemas pole olnudki.Näiteks Salaca jõe ääred oma 100km ulatuses on olematuid teid täis või siis vastupidi,mis on juba aastaid olemas,aga kaart ei näita. Jutt siis just eelkõige nendest nö suurelt teelt maha keeramistest,milles Garmin peaks just kui kõva tegija olema.
Maailm muutub ja ehitatakse kiirelt ning seda mitte ainult meil vaid kogu maailmas. Valmivad uued teed ja uued linnaosad,kuid sellise tempoga kaarte uuendades pole sellel teenusel küll mingit mõtet.



Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”