Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

[mention]urmas[/mention] sa räägid alati oma kogemuse baasil aga erinevate kogemuste hulk on märkimisväärselt suurem, kui ainult sinu oma. :) Mina olen jõundud reisida oludes, kus õhutemperatuur on alla 0. Mobiiltelefonid kipuvad sellises temperatuuris pildi tasku panema. Ma olen sõitnud terve päeva vihmas, kus saju hulgaks on mõõdetud 48mm. Sellises sajus, kus autod seisavad tee äärs, kuna sadu ei võimalda enam edasi liikuda. Mägedes pole üldse haruldane, kui levi puudub või on parimal juhul EDGE tasemel. Mingist on-line kaardi kasutusest sellisel puhul rääkida ei saa. Ma olen maha pillanu motonavi sõidul, seejärel üles korjanud ja edasi navigeerinud. :)
Mul on need kogemused olemas. Kas sul ka? Kas sa usud jätkuvalt, et mobiiltelefon Samsung A8 oleks sellistes oludes sobib? Mina ei usu, et oleks. Aga kui sulle sobib siis mis võiks minul selle vastu olla. :bsmile:

Ma ei püüagi väita, et Garmini või TomTomi motonavid on maailma parimad asjad pärast viilutatud leiba aga ma eelistan äärmusoludes siiski pooleldi töötavat lahendust mittetöötavale. Ma ei taha olla olukorras, kus mu "navi" on üles öelnud minu kontrollile allumatutel põhjusel. Selles pole kahtluski, et on-line lahendused on täpsemad kui lahendused, milles uuendus toimub ega-ajalt. Ilmselgelt on motonavid jaburalt ülehinnatud.

urmas66 kirjutas: 06 Jaan 2019, 18:32

Minu valik ei teki selle põhjal,et AdDriveris või Biker.ee-s või hoopis kuskil mujal on sellele lahendusele aastaid hosiannat lauldud :D

Mhm. Ma olen aru saanud, et sinu oma tekib sinu enda teadmise ja kogemuse baasil. Mina üritan võimlusel võõrastest vigadest õppida ja mulle sobivad väga hästi teiste inimeste kogemused. Seega mõlemad hosiannad on minu jaoks otsuse vastuvõtmisel olulised. :wink:

urmas66 kirjutas: 06 Jaan 2019, 18:32

...kuidas on tänapäeval nende Garminite ja muude selle laadsete toodete müük kasvanud. Ma ütlen ausalt,et mul pole aimugi.

Turuosa väheneb, jõuliselt. Ühest küljest on põhjuseks hind, teisalt navigatrsioonivahendite kättesaadavus. Iga nutiseade on on potentsiaalne navi. Neid inimesi, kes vihma korral teele ei lähe on enamik. Nemad endale motonavisid ei osta. Ma olen nendega nõus, pole otstarbekas.

urmas66 kirjutas: 06 Jaan 2019, 18:32

Kas keegi tõesti tsikliga sõiduajal sisestab oma Garminisse vihmasajus aadressi? Ma ei tee seda isegi autos,tsiklist rääkimata. Ehk jutt kindatundlikusest on täiesti ülereageeritud teema. Umbes sama tase,et,et kui autol pole istmesoojendusi,siis talvel sõita ei tohi.

Tohoh. Oled sa sõitnud paduvihmas ja seejärel risteel seites kindad ära võtnud, et märjkad köäed taas kinnastesse ajada. Oled proovinud? Ma ütleks, et iga kord navi sättimiseks kinnaste ärakiskumine on paras n**s. Ma ütlen oma kogemusele tuginedes, et pole ülereageeritud on hoopis alahinnatud tegelaste poolt, kellel see vajadus on puudunud. :bsmile:

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”