Räägiks mootorratta navidest


Rasmusk
Postitusi: 214
Liitunud: 16 Apr 2015, 22:35
Tsikkel: Honda VFR1200x DCT Crosstourer
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Rasmusk »

Karmidesse tingimustesse sobiv telefon maksab sama palju, kui sobiv motonavi. Funktsionaalne võimekus on aga suurem. Saab kasutada nii offline kui ka online.

IP sertifikaadid Garminil ja CAT-il samad.

Jah, sellega saab nõus olla, et üks toode on disainitud spetsiaalkasutuseks. Küll aga arvan ka mina endiselt seda, et spetsiaalkasutuseks mõeldud telefonid on sama head või funktsionaalsuse mõistes paremadki veel.

Ei ole see Garmin ega ka alternatiivid midagi nii erilised. Samuti on seal ka tarkvara. Ka seal on vead. Ikka tuleb ette. Jooksevad ka need seadmed kokku. Olen isegi näinud, kuidas kasutajad hädas. Ehk siis mina arvan, et kui on kõva offroadi sõit, siis tuleb lihtsalt vastav telefon soetada ja asi toimib samamoodi.

urmas66 kirjutas: 06 Jaan 2019, 21:34

Ainuke probleem on ilmselt ka kõige vingema telefoniga vihmas laadimine. Enda laadijale sain mingi silikoon O-rõnga pistikule otsa ja kui otsest vett pistikusse ei satu,siis laeb probleemideta. Kui satub vaja kuidagi kuivatada. Ise olen kasutanud suruõhu spary-d.

Magnetlaadija andis paremaid tulemusi. Testisin ja täitsa tore alternatiiv. Laadijapesa kinnitasin silikoniga telefoni külge ja oli okei.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”