Räägiks mootorratta navidest


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Minagi näpin sõidu aeg navi üsna tihti. Seda muidugi üritan vältida, et pilk liiga pikalt teelt ära oleks, ehk et sõidu aeg ei peaks lausa mingit aadressi sisestama, või sihtkohta otsima...aga sõidu käigus siiski ilma/teeolude/misiganes muu tõttu muudan aeg-ajalt esialgset rajavalikut. Näiteks siis üks nupuvajutus, mis lõpetab käimasoleva navigeerimise...ja siis paar nupuvajutust, et kaardivaatest välja, "kuhu" ja siis sealt "hiljutised sihtkohad" vms...sest enda Garminiga tihti ka kuskil pausihetkel, või öömajal olles mängin ikka läbi mingeid variante, otsides kas mõnda huvitavat sihtkohta lähiümbruses või ägedaid teid või mida iganes sõidu ajaks valmis...ja siis need viimati vaadatud jäävad õnneks kenasti tal mällu ja siis vastavalt hetkeoludele tuleb jah tihti sihtkohta muuta. Kes Garminit kasutavad, vast mõistavad.

Spoiler

Aga nüüd tahtsin selle "nutinäpuga" kinda kohta küsida, kas selline "lisa" on ka siis juba paljudele motokinnastele jõudnud? Sest pildil olev tundub pigem tavaline töökinnas olevat...ja poodides aegaajalt ikka uusi motokindaid ostes või kiibitsedes pole veel sellist täheldanud. Sest kui selline näpp on ainult paari eksklusiivse kindamudeli lisa, mis muidu täiesti sobimatud, või lihtsalt üle rublalise valuläve, siis see ka nagu eriti edasi ei aita, kui tahaks ka nagu mingi hetk vb telehvoniga eksperimenteerida.
(Nutikinda arutelu läheb edasi siin: viewtopic.php?p=818929)

Ja siis veel tekkis küs selle lausvee kohta: kas sellega pole pigem nii, et enam ei olegi see oluline, kas või kuhu sa vajutad, vaid see vesi hakkab lõpuks "ise vajutama" juba? Vähemalt mul endal oli üks kogemus, kui ühe (allpool mainitud) väidetavalt veekindla telehvoniga tahtsin ise meres olles pilte teha, siis läks asi ise suhteliselt lolliks ilma vajutamatagi- zuumis ja pildistas täiesti suvaliselt!

PS! Muidugi võin öelda, et ma tegelikult olen telehvoniga siiski ka pisut navigeerimist eksperimenteerinud, aga see oli vist tol hetkel siiski tänu konkreetsele telehvonile pigem negatiivne kogemus. Ehk siis ka kuskil siin saidil teemast läbi käinud Cat S30- navi pilt jäi pidevalt reaalajast maha, autolaadija ei jaksanud nii siva ette laaida, kui navi ära kulutas, autos hakkas lõpuks ka üle kuumenema oma "tuumakindlas" korpuses jne. Kuigi just tänu sellele korpusele arvasingi, et selle telehvoni edasine elu võiks jätkuda modralenksul, siis lõpuks tegin sellega hoopis laadseid katseid, kui mitu korda ja kui kaugele saab seda visata, ennem kui jupid taga. Sest kahjuks oli see üldse kõige sitem telehvon, mis mul on kunagi olnud- kõnekvaliteet alal igasugust arvestust, mingi mikri kamm oli pidevalt, käis 3-4x garantiis, lõpuks selgus, et ma ise ei oska rääkida, et teised kehvasti kuulevad :D lisaks olematu foto/videokvaliteet, enamus lisadega aeglane ja pidevalt kinni kiiluv jnejne...ühesõnaga see firma võiks oma ekskavaatoreid edasi teha, aga see pole vist enam nii väga selle naviteema lugu ka...

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”