Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7336
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1074 korda
Tänatud: 1046 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

will111 kirjutas: 09 Jaan 2019, 13:11

Ei saa nüüd küll päris hästi aru, mida sa sogad. Kirjas on ju, et ÜMBERREASTUJAL parema käe reegli kohaselt kohustus anda teed kõigile ringil tema suhtes paremal paiknevatele sõidukitele. Mida see tähendab on see, et kui vahetult sinu kõrval/taga on paremal auto siis sa ei hakka jõuga talle sisse või ette suruma, vaid reastud tema järele. Seega sisemisel liikujal, kes tahab reastuda välimusele on parema käe reegli järgi kohustus anda teed temast paremal pool liikuvatele. Mis siin siis täpsemalt niiväga valesti on??? Kas seda peab nimetama just parema käe reegliks või mitte...ma ei tea ja minul isiklikult on ka suht savi, aga no mulle tundub iseenesest nagu kõik selle juures täiesti loogiline. Ei kujuta väga ette, mismoodi see siis veel olla saaks.
Sinu rant jätkub sellega, et võtad ja väidad täpselt sedasama, mis eelnev lause ütleski...ehk siis jah, sisemisel olija vahetabki rida (paremale), sooritab seega manöövri ja peabki andma teed "teistele" ehk temast paremal olijale. Mida sa sellega siis nüüd öelda tahtsid?

Jätke palun järele. Ainuke koht, kus parema käe reegel kehtib on reguleerimata ristmik sellele sisenemise hetkel. Antud ristmikul ei kehti parema käe reegel. Ringristmikud on varustatud anna teed märgiga, seega annad sisenedes teed. Ringristmikul liikudes, kui soovid väljuda siis teed manöövri suhtes kõikide teistega, kes "otse" edasi sõidavad. Manöövri tegemisel vastutab manöövri ohutu soorituse eest selle läbiviija.



🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”