Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Postitusi: 2504
Liitunud: 15 Mai 2008, 11:42
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 181 korda
Tänatud: 341 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Maaks »

will111 kirjutas: 09 Jaan 2019, 13:11

Ei saa nüüd küll päris hästi aru, mida sa sogad. Kirjas on ju, et ÜMBERREASTUJAL parema käe reegli kohaselt kohustus anda teed kõigile ringil tema suhtes paremal paiknevatele sõidukitele. Mida see tähendab on see, et kui vahetult sinu kõrval/taga on paremal auto siis sa ei hakka jõuga talle sisse või ette suruma, vaid reastud tema järele. Seega sisemisel liikujal, kes tahab reastuda välimusele on parema käe reegli järgi kohustus anda teed temast paremal pool liikuvatele. Mis siin siis täpsemalt niiväga valesti on??? Kas seda peab nimetama just parema käe reegliks või mitte...ma ei tea ja minul isiklikult on ka suht savi, aga no mulle tundub iseenesest nagu kõik selle juures täiesti loogiline. Ei kujuta väga ette, mismoodi see siis veel olla saaks.
Sinu rant jätkub sellega, et võtad ja väidad täpselt sedasama, mis eelnev lause ütleski...ehk siis jah, sisemisel olija vahetabki rida (paremale), sooritab seega manöövri ja peabki andma teed "teistele" ehk temast paremal olijale. Mida sa sellega siis nüüd öelda tahtsid?

Parema käe reegel on alati parema käe reegel! Ümberreastumisel tuleb ALATI anda teed (aga seda tuleb teha muudel põhjustel ja mitte parema käe reegli järgi). Parema käe reegli järgi NÄITEKS (kui selline asi oleks) oleks välimisest rajast sissemisse (või siis paremast vasakusse) reastujal eesõigus, aga ei ole ju. Seega - kõik laused on lausvale kus ümberreastumisel räägitakse paremakäe reeglist :mrgreen:

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”