Tarp. Milline ja milleks | jagage kogemusi.
-
- Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Tarp. Milline ja milleks | jagage kogemusi.
Mul on 3x4m tarp mõnel reisil kaasa sõitnud, aga suurt kasutust pole ta tegelikult leidnud ja viimastel aastatel olen ta kaasavedamisest loobunud. Vihmaga tast suurt abi pole, sest sageli kaasnevad vihmaga ka kõvemad tuuled (eriti mägedes), mis vee tarbi alla peksavad või siis teevad niivõrd suure purjepinna kasutamise üldse võimatuks. Enamikel juhtudel ei ole ka tarbi all olnud telk hommikul kotti pakkimiseks piisavalt kuiv, nagu ka muud tarbi alla jäetud asjad. Väikse seenevihma puhul ehk tõesti töötab ja tuulevarjuna mõõdukama tuule eest on tast samuti mõned korrad abi olnud, aga ainult sellel eesmärgil ei viitsi enam kaasa vedada. Ehk siis tarbi kasutamist vajavaid / selleks sobivaid ilmasid ja sobivaid kohtasid pole just palju ette tulnud. Olen üsna vähenõudlik ja reeglina on piisanud pisikesest telgist, mille alla mahub ka varustus. Või kui päris tormiks kisub ja juba eelnevalt on väga märg olla, siis olen pigem mingi asisema majutuse otsinud. Tarp siis isiklikule kogemusele tuginedes vähemalt motomatkal pigem "ei".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.