Tarp. Milline ja milleks | jagage kogemusi.

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Tarp. Milline ja milleks | jagage kogemusi.

Lugemata postitus Postitas KIBU »

ma olen seda tarbi varianti palju kaalunud (samad põhjused/mõtted mis Macil) kuid siiani olen loobunud. peamine loobumise põhjus: tarpi on ilge n..s üles panna. eriti siis kui tarpi vaja ehk vihmase, tuulise ilma ja kõrvetava päiksega. võrreldes nt. minu suure telgi ülesse/kokku paneku ajaga ei kannata tarbiga majandamine üldse kriitikat (ajalises mõttes). lisaks kõik see mis Luik eespool kirjutas. ülesseatud tarbi pilte on tore vaadata kuid kujuta end seda üles seadma (eriti üksi) mõnes kohas kus reaalselt telkind oled. mitmes kämpas on olnud suured puud kuhu vahele tarpi lihtne kinnitada? ok, puid pole, võtad postid kaasa. a palju need koos nööridega ruumi võtavad pakitult? tarbi kandmiseks on päris tummiseid poste vaja ja nöörid tunduvad ikka jube pikad kui neid kokku hakkad kerima. või siis poste ei pane ja tõmbad tarbi eeskojaks telgi ja tsikli vahele. tulemuseks on jällegi väga madal ja mõttetu varjualune kus all käputamine tüütab varsti. tarp ja telk on motomatka ööbimisi silmas pidades ehk õhtul üles hommikul maha, täiesti mõttetu, kui on olemas korralikud suured mototelgid mis on lõppeks kordi mugavamad kasutada.
suurel telgil on vaid üks miinus, (lisaks hinnale) nimelt vahel pole selle jaoks ruumi ja ilusa ilmaga viitsi. selleks puhuks on olnud telkmantel mis tsikli kõrvale tõmmatud.

DSC00603.JPG

Viimasel Norra reisil oli lisaks suurele kaasas ka väike telk, Ferrino lighttent2, mis võtab pakituna nii vähe ruumi, et ei pane tähelegi ja kuna sisemist ja välimist osa saab koos pakkida siis ülespanek ja kokkupanek imekiired. kui suurt ei tahtnud panin väikese ja kõik lill. polegi tarpi vaja! Lihtne :bsmile:

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”