Tarp. Milline ja milleks | jagage kogemusi.


Hr.Nõel
Postitusi: 1447
Liitunud: 21 Okt 2005, 21:33
Tsikkel: Päris mitu...
Asukoht: Pärnu
Tänatud: 109 korda

Re: Tarp. Milline ja milleks | jagage kogemusi.

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Võtaks kahh sõna. :bsmile:

Miski paar posti tagasi Raneli pildil on näha kuidas mõned aastad tagasi koormakatet kasutasin. Hea värk kui sul puud ümberringi. Kui neid pole, siis koormakatet diagonaali pidi pingutada on suht risk. Eriti tuulega. Suure tõenäosusega rebeneb.
Seepärast sai ka endale uus õmmeldud. Just täpselt nii suur kui vaja ja selline nagu õigeks pidasin.
Mina otsustasin mõõdu 3x4 kasuks. Sinna alla mahub vabalt ära 2 kohaline telk, tsikkel (kaldega telgi suhtes väljapoole) ja taburett koos improviseeritud lauaga. Vaiadeks on kaasas dur-alust vanad suusakepid milledele on korralikud liitmikud treitud vahele. Nöörideks on kasutatud paranööri. Mis on imepeenike (ca nagu 10 number niit), tugevus väga vinge. Valmis on sõlmitud/lõigatud 1 meetrised jupid. Neid on hea ja lihtne üksteisega jätkata kui vajadus peaks tekkima.
Ütleme nii, et kuiva trenni ma selle komboga kõik kokku olen teinud, aga reaalselt reisul pole kasutanud. Pole vaja olnud. Aga kaasas on kogu aeg olnud. Kokku rullitult on suurus 10x15 rull. Keppidele õmblesin koti ja see on kinnitatud kohvri raamide külge. Nii nagu enne Kesk-Aasia reisi ma ta sinna kinnitasin.... nii pärast reisi ka ära võtsin. Paar korda sain pisikest sabinat telkimisel... parasjagu nii pisike, et ei olnud mõtet tarpi lahti võtta. Suve poole kui telkimiseks läheb võin ka mõne pildi teha.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”