Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
urmas66 kirjutas: ↑13 Jaan 2019, 14:31stev666 kirjutas: ↑13 Jaan 2019, 14:20urmas66 kirjutas: ↑27 Dets 2018, 09:57Kui keegi Nice kandis kavatseb telkida,siis kämping La Camassade on minu lemmik olnud. Asub umbes 400m kõrgusel mäe küljel puudesalus ja seal on öösel temp enamvähem norm ka kõige kuumemal(augustis ntks) ajal. Kes õrna unega, siis metstuvid hakkavad hommikul varakult hõikama ,aga muidu vaikne ja mõnus koht. Kõik on hinnas ,ei pea mingi sooja vee või WC eest lisa maksma.Dušše ja WC-d on palju ja ka pesu saab masinaga pesta, see on mündiga vist 2-3€ eest. Territooriumil on veekraanid igal pool ja prügikastid ka. Olemas on ka pood,saab hommikul sooja croissanti ja muud maitsavat. Müügil ka veinid ja muu õhtuks vajalik. Mereäärde tsikliga umbes 20-30min sõitu. Sealt saab mõnusalt sisemaale trippe teha ja kogu oma liigse staffi võib rahulikult päevadeks telki jätta.
Teel linnast-rannast kämpasse jääb teele LIDL,kus on hinnad igati ok. Samuti on tee ääres ka ehituspood,kus olen ostnud näiteks teipi,et sukelduda austria vihmadesse.
Mina olen saanud telk+tsikkel+2 inimest 17€ ööpäev. Ette pole broneerinudf,kuigi ka see on nende kodukal vist võimalik.
Camping La Camassade
523 Route de Pie-Lombard, Tourrettes-sur-Loup, Prantsusmaa
https://www.google.com/maps/uv?hl=et&pb ... kCLptnnt3C
Garmini järgi vist otse väravasse ei juhata(näitab et kohal juba suurelt teelt ära keerates),aga Waze leiab üles 100%.Lahe et seda Waze reklaami igas teemas tuleb
Mingi paranoia vaevab?
Just nimelt..?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.