K: Kawasaki ZX6R madaldamine

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Postitusi: 8784
Liitunud: 05 Sept 2004, 23:28
Tsikkel: V-Strom 1050DE
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 130 korda
Tänatud: 327 korda
Kontakt:

Re: K: Kawasaki ZX6R madaldamine

Lugemata postitus Postitas Piipz »

will111, jälle eksid. Preloadi peale keerates vajutad sa küll vedru veidike kokku, kuid samas kannatab nüüd seesama vedru rohkem kaalu, mistõttu tsikkel vajub istumisel vähem alla :P

Ma ei viitsi seda nii pikalt seletada, kui pikalt ma ise arvan, et ma sellest aru saan aga lühidalt ja mustalt tõlgituna

When you wind on preload, the adjuster starts to push down on the spring and it tries to compress it, but in doing so you are changing the amount of force that the spring pushes straight back up (remember our earlier examples).

Kui sa keerad preloadi peale, siis hakkab eelpinge mehhanism vedru kokku pressima. Seesama jõud, mida sina kasutasid vedru kokku pressimiseks, on nüüd aga vedru sees ja sama jõuga lükkab ta sind üles.

Pilt

Ja kontidega paar sentimeetrit on maa ja ilm. Ei ole mingit võib-ollat või mingit umbluu tagumikutunnetust. Siitki üks tüdruk ostis omale SV650, mis talle natsa liiga kõrge oli, sest ainult päkad ulatusid maha. 35mm madalamaks ja nüüd on terve tald maas. Rohkem polegi vaja. Mingeid päkapikke ei pane sa niikuinii tsikli otsa, asi ongi alati ainult paaris sentimeetris.

7cm tagaotsa madaldamine nende kontidega on ilmselgelt liiga palju (ratas jääb siis juba täiesti viltu, nokk üleval), ees kahvlit kindlasti läbi prillide nii palju ohutult alla lasta ei saa, tuleb hakata juba amorte ehitama.

Aga kui ma eksin, siis ikka paranda mind. Sest arutelu peakski olema see, mis migni tulemuseni viib

  • Kontakt: ES või piipz (ät) biker.ee / tel 58413942

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”