Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
puurkruvi (ehk siis kfr) nö. puurots on igatahes selgelt kõvem materjal kui tavalised kruvid. olen kunagi autodele jääraja rehve teinud nendega ja samas ka tavalisi kruve kasutades, mis siis olid igas muus mõttes identsed aga ilma selle puurotsata. tavalised kruvid sama auto all ja sama ajaga kulusid kiiremini tömbiks, mitte lihtsalt nüriks vaid ikka konkreetselt mitmeid millimeetreid lühemaks. kfr pidas küllaltki hästi vastu. ma sõitsin nende rehvidega kohati mingi maa ka puhtal asfaldil, mitte küll talda andes aga siiski. sama olen täheldanud hiljem ka tsikli all, kfr kruvi ots väga ei kulu.
ma ei tea kas see tähendab, et kogu kfr kruvi ongi kõvemast materjalist või on mingil moel ainult see puurots kuidagi nii valmistatud, aga sellised tähelepanekud igatahes.
samas kui sa paned kruvid sedapidi rehvi sisse, et hoopis pead jäävad välja siis ma arvan, et need ei kulu sul seal kunagi ära, kahjuks nad on suht ümmargused ka juba isegi uuest peast. mitte väga tihedalt kinni tambitud lume sisse ilmselt mingil määral haagivad, aga jää sisse nad ei tungi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.