Nõukaegsest elektroodkeevitusest ja keevitusest üldisemalt.
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 92 korda
Re: Nõukaegsest elektroodkeevitusest ja keevitusest üldisemalt.
Minu aparaat on selline: https://www.osta.ee/en/inverterkeevitus ... 26064.html Võimalik, et mul hinnaga lihtsalt joppas, mis mujal ja hiljem on maksnud, pole uurinud, saab uurida, kellel vaja...
Mix on kahtlase väärtusega materjaliga parem ka terasega. (ala õrnal roostene, autol sumpsi lappida jne)
Aluka jaoks on vaja argooni.
Co'ga saab siristada ka roostevaba traadiga. Selles mõttes ei ole mõtet selle eraldi balooni üle nutta, et kui muidu oleks tig+mig eraldi masinate ost koos ac/dc'ga ka veel, siis soodsaim kokkuvõttes on nagunii ainult mig koos 2x erineva ballooniga.
Minu odav masin kannatab küll kauem suuremal koormusel lasta, kui mu enda kesine varustus ja oskused võimaldavad. Üle 1m pikkuse õmbluse jutti pole lasknud, kuid sellise õmbluse laseb jutti ilma igasuguse nurinata ära. Odavatel masinatel on reeglina odavad ja sitad kaablid ja käpad, lühikesed ka, õnneks on standartsed otsad ja saab kunagi, kui enam närvid vastu ei pea, pikemad juurde osta. 2 aasta kasutamise peale on ainukesed 2 ikaldust olnud-niiskes seismisest kogunes taadile okiidikiht, pidin 1 ringi rullilt maha kerima ning massikäpa ühendus poegis ära, kannatas ära parandada, kuid pikemad kablad on nagunii plaanis. Keevitanud olen selle aja peale suts üle 5kg rulli ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.