Garaazi kütmine ja soojustamine

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Garaazi kütmine ja soojustamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

Minu postitus vastas küsimusele (võib olla ka mitte, aga eesmärk igatahes selline oli) miks sinu välja käidud valem ei tööta reaalses elus nii nagu ta justkui peaks töötama. Ühtlasi sisaldes see viidet sinna, kus on koos korralike slegitustega välja toodud õige valem ja näidatud kuidas see töötab. Mille üle sa täpsemalt veel vaidled, tehtud katse päris kütteseadmega päriselt eksisteerivas ruumiski näitas, et see mida sa siin nö. paberil välja arvutasid ja ise hirmsasti takka kiitsid lihtsalt EI PEA PAIKA. Tõepoolest valem on väga väga primitiivne ning heal juhul annab vaid aimu umbkaudsest suurusjärgust. VÕibolla siis ei peaks nii järjepidavalt tampima seda juttu, et kõik kes sinu moodi selle primitiivse valemiga paberil ei arvuta, on puhta rumalad?!!

Ma ei tea mida niiväga suurejoonelist on selles kui ma viitan korrektsele valemile hoone soojuskadude arvutamisel või mis seos siin on algklasside ja korrutamisega. Aga noh, ei viitsi sinuga sel teemal väidelda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”