Garaazi kütmine ja soojustamine
-
- Tsikkel: Honda XR
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 83 korda
Re: Garaazi kütmine ja soojustamine
No ma saan aru küll, et sa solvusid selle peale, kui keegi mingi sinu väljatoodud numbri peale BS ütles. Saad äkki üle või mis? Eksisid. Juhtub teinekord. Life sucks and then you die
Teoreetiliselt võib garaazi soojusarvutusi teha sinnamaale välja, et roovituse naelte ja kipsikruvide osalised külmasillad ka välja arvutada, aga mis selle point on? Ilmselgelt oled sa juba ammu aru saanud, et ükstapuha, kui peeneks sa selle arvutuse ajad, siis see K väärtus 3x ei muutu ja täiesti mõõdukalt soojustades on vabalt võimalik saada K tunduvalt alla 0,6. Seetõttu äkki otsidki kõikvõimalikke põhjendusi, miks sa ikka kuidagi seda arvutada ei saa?
Ja noh, minu postitusest kopeerimisel kolm rida said kopeeritud, aga neljanda jaoks sai raha otsa või mis?
Garaazi pikkus 6,25m
Garaazi laius 4m
Garaazi kõrgus 2,5m
Garaaziuks 2,5x2,5m
Seina pindala (6,25+4) x 2 x 2,5 - 2,5 x 2,5 = 45 m2
Mina ei ole veel näinud eramaja küljes ruudukujulist garaazi mõõtudega 5x5 m ja samuti ei ole veel kohanud sellist, kus uks on seina peal. Enamasti on ikka uks seina sees (no kui jälle midagi selgusetuks jäi, siis täpsustan, et selle koha peal, kus on ukseauk, sinna seina ei ehitata).
Minu jaoks on see paraolümpia osa ennast ammendanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.