Kõige tähtsam asi motomehele? Saun! Räägiks.
-
Vapsik
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: Kõige tähtsam asi motomehele? Saun! Räägiks.
Mulle tundub et sul on kas endal traumaatiline kogemus plekist ahjuga või toetud kellegi teise jutule/kogemusele. Aga proovi mitte eelarvamust kujundada, neid "plekusid" on ikka seinast seina. Ma ei ürita kindlasti kellelegi siin midagi pähe määrida aga.. positiivse külje pealt sa pm saavutad selle malmiga ainult vastupidavuse kasvu. Mida plekudel saavutatakse erineva paksusega pleki kasutamisega erinevates kohtades. Välimus on muidugi täiesti omaette teema ja seda pole mõtet arutada.
Tänapäeval ei tohi isegi kaubamärgi kohta üldistavalt öelda et see on s..t ja see kestab mitu põlve. Ühel tootjal erinevad seeriad mis erinevad üksteisest nagu öö ja päev.
Mis ma üritan öelda on, ma pole kindel mis argumendid sul valemis kõik on aga hirmus vaev minu arust et ühte (juriidiliselt mittelubatud) saunaahju kuskilt kätte saada. Aga kui kogu vaeva siiski ära näed ja saun valmis, mind isiklikult huvitab väga tulemus. Kogu pagasi juures puudub mul vene malmist saunaahjuga sauna kogemus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.