Amordi vedrude vahetamine
Re: Amordi vedrude vahetamine
Õhugäpi osas siis niipalju, et seda siis vaata manualist igaks juhuks kuidas tootja soovitab mõõta kas vedruga või vedruta. Mul on kõik korrad olnud nii, et kui erinevatest allikatest vaadata on õlikogus erinev. Aga manuali järgi tehes läheb kõik täppi. Lisaks siis nii, et kui valad vana õli välja siis mina tavaliselt igaks juhuks vaatan palju sees vana õli oli. Mul on mõõte kanku kuhu ma valan õli üle, siis saan vaadatata palju seda see oli ning vajadsuel mingid järeldused teha. Ala kas mingit võõrkeha või puru on sees ja kui seda on üle või alla normi. Kas see vajalik on vot ei tea. Aga endale meeldib seda teha
Kindlasti soovitan kõik osad õlist phtaks saada, et uut ja vana mitte segada õimalusel. Ja simmeri sadula koht tasub ka vaadata kas see vajab veidi järgiaitamist või ei. Samuti soovitan peeglite osa ilusti puhtaks teha ja kontrollida täkete vastu üle.
Kindlasti simmeri peale sobitamisel kasuta hellsut, libetit (näpuga peegli osale ja simmerile viets õli peale) ja kilet või teipi.
Olenevalt amordist võib olla vaja spets tööriista, simmeri ja siis seda millega võib olla vaja vedru veitsa kokku suruda. Aga need on asendatavad kui mõistustusega alternatiive kasutada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.