Telk motomatkaks

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Telgi kohapealt olen mina ka eelistanud pigem odava otsa tooteid. Ma ei väida et mu paarisaja eurine Ferrino on sama hea telk kui nt Hilleberg kuid kallite telkide eelised minu leebetel "koduaia" motomatkadel tunda ei anna. aga kui keskkond enam nii leebe ei ole... üks tore video telgi teemal mida praegu talvel hea ajaviiteks vaadata. mulle enim meeldib "paaviani katse". :mrgreen:

odava matkavarustuse kasutamise juures on minujaoks suureks plussiks tõsiasi, et sellest ei ole eriti kahju. alustades odavast tsiklist lõpetades söögiriistadega. "kaob ära või läheb katki, koledaks" mure ei ole hea kaaslane motomatkal. samas peab minu matkakola olema meele järgi nagu matkakaaslased ikka ja noh mis salata mõned kallimad ja läikivamad asjad soojendavad südant rohkem ja mõned asjad on ka paremad kasutada.

aga telgi kohapealt eelistan pigem odavama otsa tooteid.
Need päris "hiina" asjad mulle ei meeldi. või õigemini mulle meeldib hellitada end mõttega et ostes vähe korralikuma brandi asju ei toeta ma täiesti kontrollivaba tootmist ja lagastamist hiinas ja teistes kaugetes ilusates kohtades. isegi kui vahet ei ole tegelikult siis rohkem makstes veeretan ma vastutuse tootja kaela kes peaks hea seisma selle eest et nende kontrolli all on asjalood paremad. seda päris odavat "hiinakat" ostes toetaks teadlikult kogu seda masendust mille turjal heaoluühiskonnad liugu lasevad. võibolla on see lolli lohutus lihtsalt.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”