Õlle hinnnast nüüd ja minevikus.

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Õlle hinnnast nüüd ja minevikus.

Lugemata postitus Postitas AzA »

ranel kirjutas: 18 Veebr 2019, 11:37
Spoiler
chadmuska kirjutas: 18 Veebr 2019, 02:36
zorten22 kirjutas: 17 Veebr 2019, 22:01

Õlle hind pubis on ka jabur.

2008.a Maksis liiter õlut Püssirohulkeldris 25krooni. Eile maksis liiter õlut 10euri. :shock:

Ja siis ma imestan, et kuidas tudengina jaksas mööda pubisid käia ja nüüd on väljas käik korralik pauk rahakotile :D

Sest sul on kuhjas mujale raha vaja :)
Ma küll hindu ei mäleta, aga 2008 oli mu ametikoha palk siia sinna 10 tonni kätte. Ehk siis 25 kronase kannu puhul lõbusad 400 kannu.
Täna on sama ametikoha palk 2100€ neto veidi siia sinna. Ehk siis saab veidike isegi enam kohati, sõltub mis sektorist nutsu tuleb ... ainult, et krt viiekat kannu eest ei raatsi välja käia küll eriti tihti, sest benss tahab ostmist, maja kõpitsemist, latsed uusi kingakesi ja nii see õlu kallis tundubki.
Tegelikult suhteliselt kohtelist hind sama, kui siis veidi veidi kallim. Peamiselt on kallim tänu teenindussektori tõusnud palkadele, ettekandja pole soliidses kohas enam miinimumpalgaline. Aktsiis on enamvähem elatustasemega sammu käinud, va osspoisi viimane naljanumber.
2008 pole eriti hea aasta võrrelda, tegu oli buumi tipuga, kohati maksti imeraha pea mitte millegi eest. Me pole siiani masust eriti taastunud ja uus on tulekul :bsmile:

Palju õõvastam on bensu hind :mrgreen:

Hea tabliitsa:
https://majandus24.postimees.ee/3930829 ... 15-aastaga

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”