LS ehk LiiklusSaag
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: LS ehk LiiklusSaag
nad saavad aru küll, et ämber on jala küljes kinni. Aga nad ei saa aru, et mida rohkem seda ämbrit raputada seda rohkem see hakkab kolisema. Too aga pügalaid. Teile võib lõputu koguse pügalaid tuua ja selle peale tuleb aga ikkagi kuskil pole öeldud, et MA ei või ..... bla bla bla mida iganes teha.
See pügal, et liikluskorraldusvahend (vähemalt üks) paigaldatkase mõjupiirkonna ette on täiesti olemas. Aga no ei viitsi otsida. See on lihtsalt nii loogiline, et selle vastu vaielda ja pügalat oodata (no jummel otsi ise) näitab korraliku kraadi demagoogia alal. JAh lisafoore võib paigalda siia ja sinna vastavalt olukorrale ja nähtavuse parandamise vajadusele aga iga jumala reguleeritud ala ees on seda reguleeriv liikluskorraldusvahend. Või ei ole?
Mu pärast võite maximarketi ees diskoriga vaidlema hakata, et uus särav 110 märk juba paistais ja kuskil pole öeldud, et ma ei või sellest märgist lähtuda kui ma seda näen ja too aga pügalaid et ma ei või.
Jah on paljudes seadustes ka selliseid mitmeti tõlgendamise võimalusi aga see ei üks neist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.