LS ehk LiiklusSaag

Kuidas on, kas seisad stoppjoone taga ja ootad kannatlikult rohelist või teed kohe pöörde paremale?

Ootan stoppjooone taga, sest foor keelab (MA versioon)
17
43%
Pööran paremale, sest ristmik on reguleerimata (Sirki versioon)
16
40%
Seadust kannatab alati natuke mulle sobivas suunas painutada
7
18%

Hääli kokku: 40
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Re: LS ehk LiiklusSaag

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Rasmus Lobsteril polegi mingit selget seisukohta. Vähemalt mina ka ei suuda seda nendes tiraadides leida :D ,ta lihtsalt jaurab nagu üks eesti mees ikka vahel jaurab niisama ,mitte isegi pahapärast :D . Siin teemas me ei jõua selle vaidlusega kuskile,sest meil pole pretsedenti.
Olukorra saaks tekitada,kui keegi teeks ntks Vabakalt(kaks rida)parem pööret, ületades stoppjoone punasega foori tulega parempöördeks ja vasakult tuleb keegi ja kütab talle sisse. Vabakal on autod stoppjoone taga mõlemas reas ja vasakult peateed ületav ei näe,kui talle üle stoppjoone punase tulega ette keeratakse. Vasakult tulija on ka kindel,et punase tulega peavad seal stoppjoone taga kõik seisma(mis on ilmselt ka ristmikule sellise lahenduse loomise mõte) ja ei suuda enam reageerida,kui talle ette keeratakse.
Kui sellise juhtumi süüdlane leitakse,siis oleks mille üle vaielda, aga siiani pole keegi seda juhtumit vist leidnud. Aga see võimalus on soovijatel tõe huvides võimalik ise tekitada ja siis saab selle siin ribadeks lahata :D

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”