Saksamaalt uut mootorratast tooma.


ats30
Postitusi: 612
Liitunud: 11 Juul 2008, 21:05
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Spoiler
eetarga kirjutas: 24 Veebr 2019, 17:48

terv,

@Bike700 väga väärtuslik küsimus.

Probleemide vältsimiseks on kõige kindlam viis, et sa sõidad ja tood endale ise enda poolt ostetud tsikel!

Nii palju varastamis riskidest, et tavalised - kui tagasitee Saksast viib mind läbi Poola - siis loomulikult magan ma mitte valgustatud parklas kus puudub öövalve ja sidun kindlast tsiklid varem niimoodi lahti, et kuradi Poola röövlid ei häirivad minu und. :oops:

Aga kui ma olen veel Lääne Poolas, ja ei suuda "maut" maksta, ja sõidan läbi sügav metsa kus röövlid ootavad juba põõsaste taga, siis ma lihtsalt ei peata või maga, ma võtan transpordi-kindlustuspoliis pardatsokis välja, raputan valge pulber peale ja tõmban nina täis ja olen jälle 100 % kihutamisvalmis. aga edaspidi probleemide vältimiseks viskan ma ikka kasutatud poliisipaber aknast välja.

Muidugi hoian ka Saksa "Brief"-id tskili kohvrides. Ma ei kujuta ette, mis vaene Poola röövel või Leedu kodanik teeb ilma dokumentideta.

Ja kui mulle nüüd juhtub tõsine avarii, ja mina olen isegi süüdi sellest, ja ärkan kuskil Poola haiglas opi-laua peale, siis saan sulle loomulikult kinnitada, et esimene mõtte (kui ma jään elama), on kindlasti kuidas ma hüvitan sinu kahju.

Peace - ja hea vabariigi aastapäev. :bsmile:

btw. - ma loodan, et härra Nõel leiab paremad sõnad ja suudab seda olukord sulle selgeks teha.

Mina ei ole piisav tark endale midagi ette kujutada, mis ei ole siamanini juhtunud. (w)

Samas oled Sa piisavalt tark et küsimuse esitajat mõnitada oma targutamisega.

Olles ise ka mõned võõrad rattad Saksamaalt toonud, julgen kinnitada et vastutus on suur ja närvid üsna pingul. Topelt ettevaatikkus nii liikluses kui ka ööbimiskoha valikul ei taga 100% et midagi ei juhtuks. Samas, juhtuda võib päris palju ja kõik ei sõltu alati iseendast. Kui koormas on neli 10K väärtusega ratast ja peaks juhtuma see mis ei tohiks juhtuda, siis ma kahtlen, kas meie tuntumatel rattatoojatel oleks piisavalt vahendeid et kahjud kompenseerida.
Ma usun et võimalike kahjude kompenseerimine ei ole ka selle 300€ sisse arvestatud, mille eest ratas Saksamaalt Eestisse tuuakse. Ametlikud vedajad, kelle koormad on kindlustatud, küsivad ca 2x rohkem. Igaüks hindab oma riske ja vastavalt sellele valib vedaja. See võikski olla vastus [mention]Bike700[/mention] küsimusele.

Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”