LS ehk LiiklusSaag

Kuidas on, kas seisad stoppjoone taga ja ootad kannatlikult rohelist või teed kohe pöörde paremale?

Ootan stoppjooone taga, sest foor keelab (MA versioon)
17
43%
Pööran paremale, sest ristmik on reguleerimata (Sirki versioon)
16
40%
Seadust kannatab alati natuke mulle sobivas suunas painutada
7
18%

Hääli kokku: 40
Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: LS ehk LiiklusSaag

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

urmas66 kirjutas: 24 Veebr 2019, 09:44

@Mac MNT seisukoht pole ilmselt üldse ametlik selle asutuse vaid mingi töötaja seisukoht,mida pole isegi täies mahus siin avaldatud. H.V ei julge seda teha miskil põhjusel ,kuigi võiks. Ja Sirgi seisukoht ongi just täpselt tema seisukoht. Võiks veel ka seadusandja seisukoha võtta?

@Henn see kujutletav pauk olekski selle mõttes nö indikaatoriks,et kas on ühe juhi ehk vasakult tulija süü 100% või on ka stoppjoone ületajal süü. Siis oleks asi 50/50 . Mina ei ole küll kindel,et see 100% vasakult tulija süüks jääks, kui asja üle kohtus võitleksid ntks Sirk ja veel keegi. Ja paneks Sirgi stoppjoone ületajat kaitsma :D

Kirjavahetus MNT´ga on siin 100% va isikunimed avaldatud. Sa jaurad siis ka edasi kui riigikohus panniga otsa ette lajatab.
See oleks ju kõigest ühe riigikohtuniku arvamus.
Minu pärast võite mxiga siin teemas üksteist edasi imetleda ja laikid. Oma pügalaid oma mula tõestamiseks võite hakata ise siia postitama
N:
Pügal, mis lubab lõikuval ristmikul reguleeriva vahendi panna peale ristmiku (ei ole vaja järjekordset ila dubleerivatest vahenditest ja noolega peatumise/parkimise vahenditest)
Pügal eelmise pügala täiustamiseks, mis reguleerib peale ristmiku oleva märgi/foori kaugust ristmikust
Pügal, mis ütleb, et kõndija foor reguleerib ristmiku
Pügal, mis keelab tingimusteta stoppjoone ületamise jne (vajab suuremat taiplikust siis kui sõnade tõlgendamiseks)

Samuti mingigi teisiti arvamuse, mis pärineb juristilt, mõnest vastavast asutusest vms. (MNT vana arvamus enam ei päde, urmase esitatud mx arvamus ja vaisversa ei päde, külaeide jms arvamus ka ei päde).

Ilma selleta on teie paugutamine ja teiste lubade eest antud lammaste arvu arutamine nadi lalin.
Ämbri olete oma koiva otsas korralikult helisema saanud.

Järgmise teema võiks teha kas LS teile üldse kehtib (nime pole ju juurde kirjutatud) annaks raudselt 10 lk sarnast bullkakat ajada. No kuni riigikohus pole otsustanud seni ma arvan, et teil vist pole vaja sellest raamatust kinni pidada.

Need tühipaljad nuuksed, mis üritavad Sirki ja MNT ameti seiskohta kõigutada on nüüdseks juba üsna haleda maigulised.
See, et minu lubade eest antud lammaste arvu üle arutada soovite tähendab ka üsna üks üheselt, et ega sirk vist ka pole oma lube teadmiste eest saanud? Või mis? Äkki soovite talt otse küsida, mitu lammast tema andis?

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”