Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse

Kasutaja avatar

Luik
Postitusi: 123
Liitunud: 13 Mär 2006, 19:10
Tsikkel: Honda NC750X DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 22 korda

Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse

Lugemata postitus Postitas Luik »

ranel kirjutas: 26 Veebr 2019, 12:00
urmas66 kirjutas: 26 Veebr 2019, 11:23

Kui lähed ise sõites,siis ma arvan,et teise öö saad juba Rumeenias või äärmisel juhul Hungaris veeta. Piiriületuseks valisin mina Satu Mare,aga Hungari poolt on tee sinna täielik perseauk. Vana lagunenud asfalt ja seda ikka pikalt enne piiri. Tunne oli nagu meil Ida-Virusmaal kuskil karjääris sõidaks 90-ndate algul.Viimane 2km on lausa ainult augud.

Võimalik, et mälu petab aga 2015. küll meelde ei tule mingit auklikku teed seal.

Seal on see lugu, et Slovakkiast Rumeenia piirini ei lähe ühtegi suurt magistraali s.t. peab suvalistel B-kategooria teedel liikuma ja võimalusi minekuks on väga mitu. Käisin ise 2016 ja siis olid mõned neist teedest tõesti nigelad, aga muidugi mitte kõik. Küll oli seal orienteerumine täielik pita. Sain Slovakkia-Ungari piiril bensukas kokku ühe belglasega, kellel oli navina kasutusel olnud telefon üle kuumenenud ja igasuguse koostöö lõpetanud. Oli samuti Satu Maresse minemas ja palus luba sappa võtta, et Ungarist kuidagi ilma Ukrainasse sattumata läbi saaks :-) Läksime siis minu navi järgi ja vahete-vahel pidime küll seisma jääma ja üksteisele otsa vaatama, et "kas tõesti siit tuleb minna", aga kohale jõudsime. Õnneks on seda Ungarit seal ainult paari sõidutunni jagu.

Kui aga tõeliselt halbadest teedest rääkida, siis minge Satu Marest mööda Ukraina piiri äärt väiksemaid teid mööda ida poole - teravad elamused ja õhtune kõikide mutrite üle pingutamine garanteeritud :D

Sõidan ja eriti ei mölise.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”