Mootorratas algajale
-
- Tsikkel: VX800, CB600F, R6, GS500
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Mootorratas algajale
Mulle jälle meeldib väga. Eriti 2007+ mudel, see istub jalge vahele kuidagi eriti hästi. Kuni 2006 tundub kuidagi väiksem ja mitte nii mugav.
Hornet on meil siin saanud mõõdupuuks, mille järgi teisi rattaid hindame.
Käidud proovimas erinevaid ja siiani ei ole leidnud 600cc rataste osas midagi mis oleks parem.
Aga see on muidugi personaalne.
CB500 on ka väga mõnus ratas. Nagu eespool mainitud, siis lihtsam sõita, õpib kiiremini ja piiride leidmine tuleb ka kiiremini ja ohutumalt.
Kuni kiirused väga suureks ei lähe, on see väga vahva. Pikal sirgel kiirteel muidugi on mõnevõrra piin, pöörded kõrgel, vibra korralik ja väga suurt kiirust ei arenda. Kui enamus sõitudest on linnas ja linna läheda, siis väga omal kohal. Linnas vaata et pigem eelistaks CB500-ga sõita.
Enamikele autodele näitab tagatuld.
Hornet näitab pea kõigile autodele tagatuld, isegi 100kg piloodiga. 0-100 on umbes 3.6 sekundit ja autosid, mis suudaks alla 4 sekundi 100ni minna on ikka suht vähe eestis. Nende hind kipub olema ka suht muljetavaldav.
Ma pole tallinnas veel ühtegi autot kohanud, mis oleks foori tagant kiiremini ära läinud. Neid kes sirge peal mööda tuiskavad, olen näinud küll, aga linnas kolmekohalise kiirusega liiklemine ei tundu mõistlik ja neid püüdma ei lähe.
Ohutusest rääkides:
Ostes kontrolli rehvide tootmisekuupäeva!
Rehvid, mis visuaalselt näevad välja viisakad, võivad olla väga vanad ja kumm muutnud rohkem plastikulaadseks. Üle 5 aasta vanused rehvid tasub kindlasti välja vahetada kulumisest sõltumata.
Minu viimane ratas mille talve alguses ostsin, oli 2002 aastal toodetud tagarehviga. Päris kindlasti ei lähe ma nii vana rehviga sõitma ja mõlemad rehvid panen enne uued.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.