VOSHOD 3M 1989, Sciev
-
Sciev
Teema algataja - Postitusi: 424
- Tsikkel: Voshod 3M
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: VOSHOD 3M 1989, Sciev
Lisaks lukupilu õigeks viilimisele oli jah vaja ka neid ümaraid kohti parajaks viilida. Kolb ja muud asjad läksid vanad.
Nüüdseks mootor kokku pandud. Panin siis selle vasakpoolse simmeri vedruga väljapoole, vaatab mis saab.
Jawa karburaatoris olid sellised düüsid, ma ei tea kas need on Voshodile sobivad või mitte? Mõni number oli kehvasti näha, aga vist olid sellised: 88, 65, 40.
Käimalöömisvända vedru pingsusega olen vist kunagi varem ka ämbrisse astunud ja nagu näha, pole ikka vigadest õppinud veel.
Panin selle sektori paika ja vedru oma arust normaalse pingsuse peale, aga pärast kui küljekaas peal oli ja vända külge panin, ilmnes et liiga nõrk, oleks pidanud vedrule 1 tiiru veel peale panema. Ei viitsinud kuidagi hakata siduri vedrusid ning siduri trumlit ja väntvõlli otsas olevat hammasratast lahti võtma ja õnnestus ikka kuidagimoodi vedrule 1 ring peale panna ilma ühtegi asja lahti võtmata.
Täna proovisin mootorit, kergelt käima ei läinud, aga lõpuks siiski vändast läks. Proovisin vaid kohapeal, sõitmas ei käinud. Järsku gaasi põhja pannes tahtis ikka seisma jääda. Proovisin ka niimoodi, et kui külmkäivituse klapp üles tõsta, siis tühikäigul ei tahtud töötada hästi, aga järsku gaasi lisamisele reageeris päris hästi. Natuke siis tõstsin kütuse taset kuna arvasin et ju siis on lahjavõitu kuna külmalt hästi ei saanud käima ja rikkama seguga gaasi põhja pannes oli ka olukord parem. Peale kütuse taseme tõstmist veidi paranes olukord, aga ei ole siiski hea. Ma ei ole viitsinud veel uurida palju see kütuse tase täpselt olema peaks, aga üldiselt on tundunud OK, et kui sulgemisel ujuk on paralleelselt korpuse servaga ja selliseks praegu sai.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.