Auto rent EU-s
Re: Auto rent EU-s
Spoiler
bitter kirjutas: ↑02 Mär 2019, 14:59Auto tagastamisel üllatusi ei tulnud. Võib vist Centaurot soovitada. Koos autoga nad muidugi pakkusid võimalust nende täiskindlustus võtta. Al. 25€ päev, olenevalt auto suurusest. Me ei võtnud seda. Lubasin neil broneerida 1200€ omavastutust ja võtta kaardilt maha 62€ kütuse tagatist. Auto võeti tagasi ilma märkusteta ja sooviti mu allkirja, et "olen nõus 62€ kütuse tagatise tagasi saama". Jäin nõusse
, sain mailile uuendatud versiooni lepingust, koos kreeditreaga kütuse tagatise summale. Centauro blanketil on 45mm diam. ring, sellest väiksemad kriimud neid väidetavalt ei huvita.
Fiat Tipo vagun, värske mudel. Rool oli kaetud nahalaadse materjaliga ja istus kätte suht ok. Nuppe roolil liiga palju, rool oli liiga kergeks võimendatud ja tagasiside ratastelt ümmargune null. Iste oli täitsa ok ja sobiva asendi leidsin kergesti. Ruumi oli piisavalt, minu 193 cm taha mahtus ka suusasaabastega istuma. 6. käigu asemel sattus aegajalt 4. ja 5. asemel 3. Võis osaliselt minu viga olla. Maanteekiirustel tekkis vastik madalatooniline jõmin tuuleklaasi-piilari-katuse piirkonda. Pikapeale harjus. Vedrustus liiga pehme. Kummaline, et näiteks maanteel enne ja pärast tunneleid olevad metallist vuugid summutas päris hästi ära aga mingid väiksemad konarused, mida silmaga üldiselt ei märganudki, tekitasid autos kõva lärmi asulakiirustel. Üks kahest - kas aknapesu paagis oli suvine vedelik või on Fiati insenerid nigela süsteemi teinud. Igatahes kui öösel oli miinus siis hommikul klaasile vett ei saanud.
Teoreetiliselt jäin ka Centauroga rauhule. Kuna polnud krediitkaarti siis olin kohustatud võtma nende täiskindlustuse aga see oli ka oma vähese kodutöö tulemus. Kui nende autoga peaksid trahve koguma siis iga trahvi eest teavitamine on 50€
( võetake kohe krediitkaardilt maha).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.