Kodarveljed tubelessiks?

Kasutaja avatar

Teema algataja
h0lger
Tsikkel: roheline
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 30 korda

Re: Kodarveljed tubelessiks?

Lugemata postitus Postitas h0lger »

[mention]iSlanderEST[/mention] , mis esimest rehvi te plaanite kasutada? Tagumisega tundub lihtsa olevat, sest tahan niikuinii E12 (peaks vist tubeless olema?) sinna panna. Esimest tahaks aga stiilis D606 või D592 ehk siis üpris kärnast.

[mention]suslik83[/mention] - mousse, nii palju kui ma uurinud olen, ei sobi väga hästi mulle. Mul tuleb siiski ette ka 300+ km ainult asfaldi päevi.
Ja mis puutub sellesse "eriliseks tegemisse" siis ma ise suhtun sellesse nii, et selle katsetamine ei ole just kõige kulukam tegevus maailmas ja alati saab tagasi lohvi kasutamisele minna.
Ning jah - ma ei võistle ja suure tõenäosusega saa sellest vähenenud kaalust aru, aga ma olen suts friik ja teadmine, et need on kergemad, teeb mu elu kohe palju paremaks :D

[mention]Macintosh[/mention] tänan lingi eest, ma just tahtsin seda otsima hakata. :bsmile:
Nii palju kui ma rehvirõhu kohta uurinud olen, siis ei soovitata alla 1,5 bari lasta, aga mulle on see täiesti sobilik.

Mootorrattaga sõitmine on kallis, kuid see-eest ohtlik tegevus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”