VOSHOD 3M 1989, Sciev
-
morse
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 298 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: VOSHOD 3M 1989, Sciev
Kuna toorekaga käib nii hästi, siis ma arvan, et mõni düüs jääb väikseks või on tõesti ikka veel kusagil mustust sees.
Kas sul on nõel kõige ülemises asendis? Kui jah, siis ma hakkaks vist juba peadüüsi suurema vastu proovima... Ma võin ka eksida aga proovides ühte asja korraga muuta, ei saa eriti eksida. Näed kohe ära, kuhu poole muutus. Lisaks õpid töö käigus väga palju.
Aga puhastamine ei tee kunagi paha. Poleks esimene kord, kui seisnud karburaatorist lõpuks mingi vaigutükk välja tuleb. Osta pudel Carb Cleanerit (contact cleanerit ei soovitata, sest see vist reageerib metalliga liiga palju ja brake cleaner on liiga lahja).
Ultrahelivann oleks eriti hea. Kui mõni saehooldus kusagil linnas on, siis neil võib ultraheli võimalus isegi olemas olla. Hästi räägid, teevad ootetööna ära. Aga ausaltöeldes ma ise pole viitsinud kusagile karpasid viia, lihtsam suruõhu ja keemiaga ise ära teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.