Poldid, seibid, mutrid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2013 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Poldid, seibid, mutrid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ehituse ABC RV poltide valik on erinevates poodides kohati erinev. Lasnamäel on palju suurem valik,kui Kadaka teel. Hind on neil ka igati soodne. Olen päris mitu asja ka BB-Toolsist saanud,aga seal tahavad nad sulle müüa ikka karbi või kotitäie,mitte 4-5tk. Samas mina olen Balticbolt-st siiani pea kõik saanud.Kuid kindlasti ei kõlba kuhugile seal müüdavad mustad poldid. Lähevad rooste kiiremini kui tavalised töötlemata. Samas Volvo veoka esindusest saab väga häid musti polte,kui suudad öelda,kus selline auto juures kasutusel.Mõõdu järgi nad ei suuda alati kohe leida, aga kui viitsivad,siis saavad ka nii. Samuti saab neilt ka laias valikus tollimõõdus polte,sest vanemate autode juures olid tolli keermed kasutusel.
Suuremate poltide nagu 6+mm puhul sobib mulle ka tavaline sisekuuskant ja ei pea kindlasti torx olema. Väiksematel on torx kuidagi töökindlam.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”