Mis sa täna unes nägid?
Re: Mis sa täna unes nägid?
Ma loodan, et ma näen täna unes, kuidas ma tapan oma aiavärava.
Vaikselt hakkas tegema mingisugust keberniitus maximust (lad. k ajuk*pp). Puldist vajutades avanes natuke. Siis veel natuke. SIIS LÄKS KINNI ja vilgutas tulesid niisuguse rõõmuga nagu oleks isiklikult ekre laiali saatmise eest vastutav. Poleks ma selle autoga kaks ja pool kuud tagasi salongist välja veerenud, oleks esistangega selle lollaka ka manalateele saatnud. Proovin uuesti, avaneb lõpuks, aga näen et raip irvitab mu üle. Sulgub ka, küll natuke aega jonnides aga siiski. Lähen magama, hommik on õhtust targem, parem mitte emotsiooni pealt temaga arveid klaarida.
Uus päev, töönädala algus, tegin paar lõpetamist ootavat ülesannetki ära. Mis saaks valesti minna. Koju jõudes ootab vana vaenlane, mis suhtleb minuga väravavõngete morse keeles. Avanen... ei avane... avanen natuke veel... sulgun kiiresti-kiiresti! Avanen veel... sulgun. Vilgun nagu Parlament parimatel päevadel, aga mitte neljapäeviti, sest rahvas läks siis tegelikult kell 11 koju ja lambid lükati ka poole hämaramaks. Oli nagu veits piinlik. Lükkan raisa jõuga lahti ja sõidan aeda. Ei tegele temaga emotsiooni pealt, puhkan ja siis proovin veel korra juhendi järgi talle koduasendit ja muud olulist õpetada.
Ei ei ei. Iga korraga läheb hullemaks. "Pane tiibväravad X asendisse ja vajuta seda. Oota kuni lõpetab tsükli ja on kasutamiseks valmis!" Paned ettenähtud asendisse. Vajutad SEDA. Teeb kõike muud kui seda mida õpetusvideos tegi. Käsi kobab suurema haamri järele, aga oled selle ettenägelikult ühes võtmata jätnud. Proovid veel. Veel. Lubab juba ja siis jääb kuidagi poollääbakil seisma ja väidab, et ta on nüüd valmis.
Saaks maast ühegi külmund unikivi kätte, oleks juba ammu sotid selged selle kiusupunniga. No proovin korra veel. Teeb tsükli otsast lõpuni, sulgub õiges kohas ja väidab et on valmis! Uskumatu! Nagu aimanuks, et teda ootab kindel surm, kui veel streigib. Proovin nupust avada. Avaneb sentimeetri ja siis sulgub sama kiiresti. TAL OLI MINGI OLULINE PÕHJUS MITTE ROHKEM AVANEDA. Löön end vastu väravat ära. Unistan mõttes, et suudan selle väravpinocchio Papa Carlo moel ellu äratada, talle tunded tekitada ja siis ta maha lasta.
Hirmus külm on juba, lähen tuppa ära, ka mõtteis võib teda nüpeldada ja pudel head veini ootab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.