Motoexotica 2019

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Motoexotica 2019

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

ma miskipärast arvan, et korraldajad loodavad oma pvc hallis oleva mõne valgusti, pingi, 20 aastat vana vineerist lava ja leti kolmeks päevaks kasutada andmise eest lõunaks rikkaks saada.

Aga eks turg regullibki asja paika. Hinnad on tõusnud üle lae. Pole külastajaid pole exponente. Hakatakse otsima alternatiivseid turustamis võimalusi.

Just tuttavaga rääkisin, kes tuli saksast messe essenist (oli exponent) ja ütles, et eestis on messil (tõi näiteks maamessi) osalemine täpselt kaks korda kallim. Ning külastajate arvu vahe on ca 10x. Seega saad 2x kallimalt 10x vähem.

Tulemused olid tartus selgelt näha. 34€ saime näha huulepulki, õunaäädikat ja HD´d (hondamehed siis saivad seljas aeleda ja tõdeda, et pole ikka päris minu jaoks)

Motomessilt lahkujatel oli näpus kotike yummikomme, lätlaste kummisvamm, t-särk ja pudel õunaäädikat. teardropi juures sai oma moori küünarnukiga togida, et vat kui vahva oleks see muna meite foocusega mõtsa vedada ja tiba krõpsutada (kui vaid raha oleks)

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”