Poolvärske mootorrattur otsib sõiduvahendit.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Poolvärske mootorrattur otsib sõiduvahendit.
Naisterahvale on palju lihtsam masinat soovitada - vali kingade värvi järgi.
Meesterahvale? Istu otsa ja kui tunne tekib, et oled ahv käia otsas, võta mingi muu. Enne tee erinevate mootorilahenduste ja suunitlustega rattad teoorias selgeks, kitsenda masinate ringi ja ongi asi ants.
Kui selleks on eelpool nimetatud st1100, siis nii on.
Seda aga juhul kui aru peas .... ja sul on aru peas, vastasel juhul hõõruksid juba ammu kuuri all R1-ele vaha peale.
Kui pole, siis miskise tuonoga võid lollaka sõiduvea tõttu võpserisse lennata ei muud. Mingi sv650mne sugune pannkook annab gaasivea andeks, tonnine 100+ kw v2 ei anna.
Võta nagu esimese auto valikut, mis vahet sul on, kas õpid sõitma toyota yarise või kepikastiga m8 pemariga? Ei ole eksole, lihtsalt emb kumb meeldib või ei meeldi.
Tee selgeks, kas tahad automaati - kepikasti, vaud või rida, dsiipi või litsilõksu ... ja ongi sul esimene ratas olema
Mina näiteks olen pidama jäänud üle liitriste mootoritega reas4 klassikute peale, pakuvad mulle just seda, mida tahan ... 3/4 potiga tsikli tunnet, head väänet, muhedat vibratsiooni ja mugavust.
Terve hulk paigimehi ei pea seda just heaks valikuks .... nagu mina nendegi valikut, aga kui meeldib, so faking vatt?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.