Motoexotica 2019

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Motoexotica 2019

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

ma arvan, et raha võib mõlema käest küsida (exponent ja külastaja) aga need summad tuleks vähemalt kaks korda kahega jagada.
Kogu hoone reaalset kuu renti küsida iga exponendi käest ainult kolme päeva eest. Pluss suht haige pileti raha ja siis veel muruplatsile lindi vedamise eest koolitüdrukud viiekat nuiamas jne ei ole kuluefektiivne ei exponendile ega külastajale (see summa, mis saan parema hinnaga õlivinku maksan kolm korda korraldajale) (ja tavapärase poemüügi asemel rohkem kliente saanud exponent maksab selle tulu samuti mitme kordselt korraldajale)

Seega need üritused on vaid neile, kellel raha on aga ei oska sellega midagi teha. Ning nagu näha hääbuv nähtus (pole mida näidata, pole kellele näidata)

Nagu kristjani ja ferdy keiss :D mõlemad tassivad oma varanduse juristidele saades vastu vaid tänuliku käepigistuse ja hulga sooja auru.
Kuluefektiivsuse poolest on mõlemad pooled rämedas kahjumis.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”