Liikluskindlustus

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Re: Liikluskindlustus

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Jesper kirjutas: 28 Mär 2019, 17:55

Viimati saatsid mulle jaanuaris pärast sõiduki soetamist, mille eelmise omaniku poolt Ergos tehtud poliis veel kehtis, kilomeetrise ähvarduskirja, milles umbes kümnel moel seletati kuidas põhimõtteliselt on minuga nüüd piždets, sest neil on seadusest tulenev õigus eelmise omaniku kohustused minu käest välja nõuda, vajadusel kohtu kaudu. Aga kuna nad on minusuguse haleda inimkõntsa suhtes nii lahked, siis on mul nüüd 30 päeva aega see s**t ära klaarida, enne kui kurjaks läheb. Helistan siis väriseval häälel, et mis summadest nagu jutt käib, selgub et tutkit, polnudki mingit võlga, hoopis 50 euro jagu oli veel raha alles :D Idioodid.

See on nende kohustus informeerida klienti, nii nagu sa ka autot liisides kirjutad lisaks liisinglepingule alla ka pataka pabereid (vist ca 10 lk. tingimusi).
Kas sa oleks eelisitanud seisu, et kindlustusfirma istub vagusi nagu kult rukkis ja kui eelmisel omanikul on võlgenvusi, siis saad kohtutäituri paberi postkasti ja avastad, et pangakontod ja töötasu on arestitud?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”