Zx-6R uus omanik. Algaja
-
Teema algataja - Postitusi: 49
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Zx-6R uus omanik. Algaja
reimps kirjutas: ↑01 Apr 2019, 21:02Krt, vahepeal ajasid täitsa asjalikku juttu, will. Ketineetimine omapäi esimest korda on hea tegevus, mul lõhuti kord väljalaenatud ketineetija niimoodi ära, rohkem ma seda välja ei laena.
Ma igastahes jään ootama poste stilis "kuidas õlifiltri kätte saab", "kuidas õlifiltri kinni peaks keerama", "kus õhufilter käib" ja "õli ei paista aknast, mis teha, oih, nüüd on aken üleni õli täis". Point ongi, et kui tõesti pole õrna aimugi, kuidas need (sinu ja minu jaoks tõesti lihtsad) asjad käivad, on tõenäosus suht suur, et miskit nihu läheb. Mitte et peaks kohe ratta töökotta viima ja rämedalt maksma tegemise eest, lihtsalt, et mõni asjaga kodus oleb kuli võiks abiks olla. Mine appi, sul foorumi järgi otsustades suht teine koht universumis tsiklite alal
Tegelt asi ei ole üldse nii hull.
Nagu ennem sai mainitud siis tõepoolest tsiklitega pole ennem tegelenud.
Küünla vahetus, filtrid ja õli, on nüüd küll selline asi mida peaks suht igaüks oskama .
tegelt ma ei ole üldse nii loll kui võib-olla siin foorumis tundun. Mulle lihtsalt meeldib kuulata ja lugeda mis siin räägitakse.
Jupid, keti võtsin selle kallima variandi.
Kui vähe ilusam ilm on homme vms siis vaatan seda relee ja spido trossi värki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.